Iktatószám: négy

1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Jópofa
Stílus: Öreges
Célcsoport: Szerető
2. Felhasználási javaslat
Kell hozzá egy friss szerető, de egy potenciális lehetőség is lehet a célszemély. Kapcsolat elején javaslom, ne untasd a bejáratott partnert ezzel a levéllel. Ideális esetben van egy kis korkülönbség köztetek, a lány huszonéves, te pedig harminc felett bőven.
3. A levél
Drága <keresztneve>,
 
Egy internetes társkereső cég közvetítette ki az ön elérhetőséget, és most kihasználom a lehetőséget, felveszem a kapcsolatot önnel, bízva a virtuálisan kialakuló szimpátiában.
Magamról röviden: Kanadában élő, káros szenvedélyektől mentes nyugdíjas vagyok, jó egészséggel és fiatalos megjelenéssel megáldva. Özvegyként sok szabadidővel és energiával rendelkezem.
Akar velem boldog lenni? Pozitív válaszát várom, de ne késlekedjen, az időm véges.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha még nem a szeretőd a címzett, akkor összejön. Ha már szeretők vagytok, akkor boldog lesz, hogy ilyen jól választott, okos is meg szép is vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr401557781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása