Levéltáros 2009.11.30. 13:23

Lánclevél

Iktatószám: öt

1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Hamis
Stílus: Kioktató
Célcsoport: Aki lánclevelet küld nekünk
2. Felhasználási javaslat
A lánclevél feladójának küldd, másolatban pedig azoknak, akikkel jólesik egy közös összekacsintás a lánclevelet küldő hülyeségén.
3. A levél
Szia!

Küldd tovább, akinek csak tudod!
A roppant találékony szélhámosok olyan módszert találtak ki, amely lehetővé teszi, hogy magát értelmes embernek gondoló lény önként a szolgálatukba álljon, és ingyen, sőt boldogan kiszolgálja őket.
Ehhez elég egy egyszerű emailt elküldeniük, amiben valami veszélyre figyelmeztetnek, és arra buzdítanak, hogy küldd tovább minél több ismerősödnek. Természetesen a veszély hamis, a továbbküldéssel pedig egyszerű zombivá változtatod magad, része leszel a világhálón keringő irdatlan nagy levélszemét generálásáért felelős buta masszának.
A szélhámosok olyan ötletekkel rendelkeznek, amik lehetővé teszik számukra, hogy a levélszemét valódinak tűnjön és te továbbküldöd!
Ezt a tényt megerősítette a Microsoft, a Nokia és az amerikai Rendészeti Minisztérium is.
KÜLDD TOVÁBB!!!
BIZONYÍTOTT TÉNYEK, NEM ÁTVERÉS!!!
 
Szia:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha ezt a levelet visszakapod attól, akinek címezted, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert az illető menthetetlenül buta. Valószínűbb azonban, hogy csak kicsit megutál téged és pár hónapig nem kapsz tőle lánclevelet, de a hatás csak időleges, előbb-utóbb jön a következő levél. Ilyenkor bátran küldd újra vissza, esetleg a tárgyban jelezd, hogy 2. figyelmeztetés. A bevéséshez idő kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr481563290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása