Iktatószám: tizenhárom

1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Moderáló
Célcsoport: Kommentelők
2. Felhasználási javaslat
Blogot írsz, és egyes nemkívánatos elemek a blogon belüli kommentelési lehetőséget nem érdemi hozzászólásokra, hanem trágár üzenetek közreadására használják fel. Blogod olvasottsága nagyon alacsony, a dizájn alulmúlhatatlan, de nem akarod az olvasottságodat növelni azzal, hogy a „Szarblog – amit nem olvasunk” kategóriába nevezzenek ezek a nemkívánatos elemek, valamint az sem célod, hogy fórumot biztosíts az értelmetlen trágárságoknak. A „mindegy, mit írnak rólam, csak foglalkozzanak velem” mondást hülyeségnek tartod, vagy jót, vagy semmit.
Ezzel a frappáns, céltudatos poszttal a fasztakarcs kommentelőket helyrerakod egyszer és mindenkorra.
3. A levél
Kedves látogatók!
 
Már jeleztem az oldalon, hogy nem tűrök káromkodást. Ennek ellenére parasztságokat írtok. Ha nincs építő jellegű értelmes gondolatod, mondandód tartsd meg magadnak!
 
Tisztelettel – és ugyanezt a tiszteletet el is várva:
A Blog tulajdonosa
4. A levél hatása
Olvasottságod megugrik, hiszen a nemkívánatos kommentelők gúnyosan küldik a blogodra mutató linkeket a nemkívánatos barátaiknak. És mivel a helyreutasító posztoddal egy időben bekapcsoltad az előzetes moderációt is a kommentekre, célodat eléred, nullára csökken a káromkodó bejegyzések száma. A határozott kiállásod és a blog konfigurációs lehetőségeinek optimális beállítása egyértelműen meghozza gyümölcsét: nincs több trágár komment.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr191601126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása