Iktatószám: huszonhárom

1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Névtelen
Stílus: Gyűlöletlevél
Célcsoport: Totalcar.hu
2. Felhasználási javaslat
Csak felnőtteknek.
Megtetszett a Totalcar gyűlöletlevél cikke, és úgy érzed, hogy nem megugorhatatlan ez a színvonal, a 2010-es kiadásban már a te leveled is szerepelhet. A káromkodásokat variálhatod, de az erősebb kifejezéseknek maradniuk kell, mert a szülők emlegetése, a durvább szavak gyakori használata a professzionális gyűlöletlevél elengedhetetlen kellékei. Az árgyélusával nem lehet az elismerést kivívni.
Nem kell konkrét cikkre hivatkoznod, van ott célpont bőven.
3. A levél
<Bárki a Totalcarból>
 
Ennyi, kész, vége, elhányom magam a cikkedtől, te fasz. Nem értem, miért nem az albán divatszakmával foglalkozol, még ahhoz is többet érthetsz, mint az autókhoz. Mi is jobban járnánk.
A fikázás és a közhelyek szajkózása az egyetlen „szakmai” fortélyod, szánalmas, mint az egész életed. A kezed letörne, ha utána olvasnál valaminek, mielőtt leírod, te pöcsfej? Anyád is így feküdt apád alá, nem nézett utána, micsoda génhulladék, ebből lettél te, belőled meg a fasztakarcs cikkeid. A következő írás, amit elolvasok majd a Totalcaron, az a kibaszott kirúgásodról szóló örömóda lesz, mert ne hidd, hogy ezek után engedem, hogy a helyeden maradj, kirúgatlak a gecibe. Pakolj, puculj.
 
Kapd be,
<Egy exTotalcar olvasó>
4. A levél hatása
Ha mégsem kerülsz be a 2010-es karácsonyi válogatásba, az azt jelenti, hogy a műfaj megtetszett a szépíróknak és az elit humoristáknak is, és sajnos alulmaradtál. De még így sem lefutott a meccs, a felháborodásod olyan energiákat szabadíthat fel benned, ami egy saját, spontán gyűlöletlevelet eredményezhet, 2011-es esélyekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr191623354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása