Iktatószám: huszonnyolc

1. Kategorizálás
Kategória: Családi
Alkategória: Elutasítás
Stílus: Szemétkedő
Célcsoport: Férj
2. Felhasználási javaslat
Elmúlt a házasság varázsa, a férjedről kiderült, hogy egy teszetosza nímand, unalmas alak. Válj el gyorsan, és lehetőleg még utoljára egy akkorát rúgj bele, hogy maradandó lelki sérülései legyenek, soha többet nőhöz ne nyúljon. Ezt kifinomultan, a rád jellemző intelligenciával tedd.
Zárójelben: minek is mentél hozzá? Megfogott egy szép levéllel szerelmetek hajnalán?
3. A levél
<Férjed neve>,
 
Válunk. Elegem van belőled, a meg nem valósult álmaidból, a pénztelenségből, a szerencsétlenkedéseidből, a pitiánerségedből. Melletted elszürkülök, érzem, ahogy elszívod az energiáimat, én is hozzád hasonlóan lenullázódom. Amikor összeházasodtunk, mindenki imádott, a társaság középpontja voltam, most pedig egy szánalmas roncs vagyok, karikatúrája a régi énemnek. Most, amikor elválunk, a karikatúrából feléledve előlép a díva, de te ezt már nem látod meg. Nem is érted, amit írok, ugye?
<Ügyvéded neve> képvisel a válásban, írj alá mindent, ha át akarlak verni, úgyis megteszem. Most az egyszer az életben próbálj férfiként viselkedni. Örülj, hogy nem kérek kártérítést az elvesztegetett éveimért.
Ha hívsz, tudd, hogy ismeretlen számról érkező hívást soha nem veszek fel. Igen zsenikém, kitöröltem a számodat. <Ügyvéded neve> keresztül elérsz bármikor.
A lakásból egy héten belül takarodj ki, azt még Anyukáék vették nekem, semmi közöd hozzá. A ruháidat meg a rohadt modellrepülőidet vidd a francba.
 
A feleséged voltam,
<Aláírás>
Ui.: Az orgazmusokat színleltem.
4. A levél hatása
Elválsz, gyorsan és gördülékenyen, a férjed mindenbe belemegy. Remélhetőleg úgy vágtál bele a nagy függetlenségbe, hogy már volt valakid, így nem kell unaloműzőként a volt férjed magányos és botladozó lépéseit távolról követni, és egyébként is, csak elveszítenéd az emberismeretedbe vetett hitedet.
A volt férjed felkeresi a gimnáziumi osztálytársait, régi kollégáit, és meglepően hamar szert tesz egy új kapcsolatra. A rólad terjesztett pletykát, miszerint frigid vagy, és az orális szextől ő maga tiltott el a rossz technikád miatt, meg se halld.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr931632525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása