Iktatószám: huszonkilenc

1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Jópofa
Stílus: Humorizáló
Célcsoport: Önkormányzati dolgozók
2. Felhasználási javaslat
Csak kapkodod a fejed, mert azt látod, hogy a környezetedben a szilveszteri mulatságok előtt/után már mindenki megcsinálta a humoros óévbúcsúztatót/újévi fogadalmakat, csak te nem. Önkormányzati képviselőként rádöbbensz, hogy egy jó népszerűség növelő lehetőségről szinte lemaradtál. De csak szinte, mert szerencsére itt ez a levél. Küldd ki bátran a Hivatal minden dolgozójának, jót tesz a renomédnak.
Talán még a feljelentőd is megnyugszik.
3. A levél
Kedves Munkatársaim!
 
Mögöttünk az ó-, előttünk az újév, és ilyenkor szinte kötelező az ún. újévi fogadalom. A magam részéről most ezt megteszem, és mint Önkormányzati Képviselő, a fogadalmam a közösség javát (is) szolgálja. Íme:
  • Fő az optimizmus! Fogadom, hogy 2010-től a pohár félig tele lesz, nem pedig félig üres. A névnapokon pedig koccintunk ezekkel a poharakkal :)
  • Fő a realizmus! Fogadom, hogy 2010-től a nyújtózkodó településünk lába nem fog kilógni a takaró alól. Ha mégis, akkor a Nyári Fesztivál miatt nem fogunk fázni :)
  • Fő a leves! Remélem, a Hivatal minden kedves munkatársa hozzám hasonlóan felkészülten várta az újévet, a korhely leves készen volt a szükség idejére!
Minden kedves kollégának boldog és eredményekben gazdag újévet kívánok!
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Eddig is utáltak, ezután is utálni fognak. De kicsit óvatosabban fognak fúrni a Hivatalban, mert aki ilyen frappáns levelet tud írni, az nem lehet könnyű célpont. Ellencsapásaidtól tart a köz, ahol dolgozol, és ez megvéd majd a durva támadásoktól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr801636818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása