1. Kategorizálás

Kategória: Reklám
Alkategória: Elismerés
Stílus: Ömlesztett
Célcsoport: Kommentelők
2. Felhasználási javaslat
Blogod körül komoly kultusz kezd kialakulni, vannak rajongóid és rendszeres kommentelőid, a kamu álláshirdetésed nagy siker volt. Esténként, elalvás előtt látod a milliókat, amiket keresni fogsz a blogoddal, mert a magas látogatottság és az épülő a közösség az, amivel a reklámfelületeidet drágán értékesítheted. Gratulálunk, jó úton jársz a siker felé, azonban te is tudod, hogy táplálni kell a tüzet, a rajongóidnak illik válaszolni, és szellemesen, személyre szabottan, mert így terjesztik a híredet.
Ehhez adunk segítséget csokorba szedett válaszokkal, amiket egy-egy posztodat dicsérő kommentre válaszolhatsz. Így nekünk is könnyebb, tudjuk, mit írsz, nem kell olvasnunk a blogodat.
3. A levél
Sztárbloggernek:
  • Örülök, hogy tetszett, az ötletet tőled loptam, szerencsére olyan termékeny vagy, hogy nem is emlékezhetsz az eredetire.
  • Köszi, most azért dicsérsz, mert érzed a veszted, mi?
Törzsolvasó és törzskommentelőnek:
  • Na végre egy új arc, nem csak a sok régi unalmas alak. Jól esik, hogy érdeklődsz, mit is mondtál, ki vagy?
  • Köszi. Kiszámoltam egyébként, pont ezzel a kommenteddel vetted át a legtöbbet író címet tőlem, ami nem rossz eredmény, tekintve, hogy én posztokat is írok, te meg csak kommentelsz.
Rajongó, aki maga is kisblogger:
  • Ha csak fele olyan jó ez a poszt, mint a te tegnapi írásod, akkor már jó úton járok a siker felé.
  • Köszi a dicséretet, de érdemtelen vagyok rá, ha tényleg jót akarsz olvasni, ezt nézd meg: <annak a blogja, akinek válaszolsz >.
Dicsérve fikázó, jellemzően irigy konkurens:
  • Barátom (ugye érzed az iróniát), örülök, ha tetszett, örülök, ha nem tetszett, mit akarsz még?
  • Jaj, belátom, hibáztam ezzel az egész bloggal, már törlöm is kifelé, és bánom is megfelé.
4. A levél hatása
Olvasóid kötődése egyre erősebb lesz, te pedig egyre elfoglaltabb, mert a mérce magas, folyamatosan hoznod kell a színvonalat, és sokan figyelnek rád, nem írhatsz rosszat. Kemény dolog ez a bloggerkedés, ha nem vagy olyan jó és kreatív, mint mi, akkor inkább kertészkedj.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr911699257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása