1. Kategorizálás

Kategória: Legalja (kategórián kívüli)
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Kemény, célratörő
Célcsoport: A végrehajtó alkalmazottad
2. Felhasználási javaslat
Tisztességes milliárdos vagy (azt nem feszegeti senki, hogyan lettél milliomos), komoly karitatív tevékenységgel, de ezt mintha ki akarná használni valaki. Először csak adományt kért valami nevetséges indokkal, amit te nagy rutinnal visszapattintottál, de nem adta fel, jött a szemtelen válasza, ami már felháborító, mert a te drága idődet csak te pazarolhatod, más nem.
Szerencsére van egy megbízható embered, aki a kellemetlen ügyeidet intézi, őt állítod rá az esetre ezzel a levéllel.
3. A levél
<A végrehajtó embered neve>,
 
Van egy kis probléma, kezelni kellene diszkréten és hatásosan. Valami szarjancsi szórakozik velem, amit nem hagyhatok, mert a piacon még elterjed, hogy lehet velem szórakozni, pedig ez teljes félreértése lenne annak a mondásomnak, hogy az élet csupa szórakozás. Nekem, de nem másnak.
Szóval keresd meg ezt a kis fasztakarcsot és magyarázd el neki, hogy ha nem ért az udvarias visszautasításból, akkor udvariatlan visszautasítást kap. Ha abból sem ért, akkor már semmit nem fog soha érteni, de ezt nem ragozom.
A meggyőzéshez itt van egy papír kétszázas, azt nyomd le a torkán, de előtte kend be Erős Pistával rendesen. Ha már papírzabáló, legalább ízesítettet egyen, tudni fogja, hogy miről van szó.
Ügyesen, ahogy szoktad, a prémiumot majd megbeszéljük, ha átugortok hozzám a hétvégén.
 
Köszi,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Az embered ügyesen elintézi ezt a kis kellemetlenséget, nem lesz visszhangja. Jó, hogy vannak olyan alkalmazottak, akikre rá lehet azokat az ügyeket is bízni, amik nem tartoznak a nagy nyilvánosságra. Mi pedig kínosan kerülünk veled minden konfliktust, neked van igazad mindig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr311703068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása