Mindent hasznosítunk, mert mindenünk hasznos.
Az álszerénység a tehetségtelenek menedéke.
Kérdés: Ha tudok tökéletesen írni és olvasni, a stílusom briliáns, az eszem vág, mint a borotva, és kevés pénzzel is beérem, felvesztek a Levéltárba dolgozni?
Válasz: Nem.
A mentális képességek megléte csak egyike a minimális követelményeinknek, van sok más teljesítendő paraméter is, legfontosabb ezek közül a testsúly. 200 kg felett alkalmazunk (talán!) új munkaerőt. Ha azt hiszed, hogy szórakozunk veled, akkor már a mentális képességeket felmérő tesztünkön is elbuktál. Nem véletlenül keressük a kiemelkedő testsúllyal rendelkező embereket ugyanis.
1. Akarat és elszántság
Ha valaki 200 kg-nál is nehezebb, akkor az vagy beteg – és akkor nem akar dolgozni sem nálunk, sem máshol –, vagy felhizlalta magát az általunk megkövetelt szintre. Ez nem egyszerű dolog, puszta fellángolásból 120 kg fölé nem lehet kerülni, igazi vasakarat kell a 200 kg-hoz. Többek között:
  • Akkor is enni kell, ha nem vagy éhes;
  • A jóllakottság nem azt jelenti, hogy befejezheted az evést, hanem azt, hogy eddig tartott a szórakozás, most jön a munka;
  • Alvás előtt kötelező az evés, emiatt meg kell tanulni a rémálmokat kezelni;
  • Sokat enni csak jó étvággyal lehet, ehhez pedig inni kell, a legjobb a deci vodka minden étkezés előtt. Ha nem bírod a szeszt, nincs esélyed.
  • Sportolni kell rendszeresen, a legjobb a kis súlyokkal végzett testépítés. A zsír jobban rakódik, ha van alatta egy kis izom, és a kis mozgás szintén étvágycsináló.
2. Különlegesség
A soványak örülnek, hogy nem elhízottak, a kövérek pedig fogyni akarnak. Tucatember mindegyik, nem valók a Levéltárba, mi a különlegesek közül válogatjuk ki a legnagyobb egyéniségeket. Rétegproblémák és egyedi megoldások, ezek biztosítják azt az unikális látásmódot, ami a Levéltárat oly népszerűvé teszi. Ha valaki 180 kilósan hízni akar, akkor az nem mindennapi ember. Ha tud is, akkor különleges.
3. Hála és ragaszkodás
A tehetségekre sokan vadásznak, és mi nem akarunk a nevelőműhelye lenni senkinek. A mi tehetségeink maradjanak nálunk. Egy végletekig elhízott ember nem válogathat az állások között, a kövéreket nem szereti felvenni senki. Akit mi alkalmazunk, az hű marad hozzánk, nincs más esélye ugyanis. Fluktuáció nulla.
4. Terhelhetőség
A 3x8 kitalálása óta szenved minden rendes munkaadó attól, hogy nehéz kisajtolni törvényesen napi 8 óránál több munkát a dolgozókból. Legtöbbször a család vagy szórakozás az indoka annak, ha valaki nem akar túlórázni túlórapénz nélkül. Kinek kell egy 200 kilós férj vagy feleség? Nincs család, az biztos, és barátok sem, mert macerás egy dagadttal szórakozni járni, mindig az evésen jár az esze. A munkahely az egyetlen lehetséges helyszíne a társas kapcsolatoknak, örömmel marad minden dagadék bent munkaidő után is, és a közös téma is biztosított: mi lesz a vacsora és utána a nasi?
Összefoglalva
1 kg-os testsúly növekedését 7000 kcal többletenergia bevitelével lehet elérni*. Ha naponta 1000 kcal pluszenergia bevitele sikerül (ne felejtsd el a vodkát!), akkor 1 kg-os testsúlygyarapodás egy hét alatt elérhető, azaz évi 52 kg-ot lehet hízni. Szinte kizárt, hogy valaki hozni tudja ezt a folyamatos jó eredményt, ezért mi úgy becsüljük, hogy egy átlagembernek legalább három év kell ahhoz, hogy elérje a minimális súlyt. Ennyi idő alatt pedig fejleszthető a humorérzék is, valószínűleg jót nevetünk majd együtt azon a felvételi beszélgetésen, ahol közöljük veled, hogy ez a 200 kilós dolog csak egy vicc volt.

* HáziPatika.com

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr211774687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása