De a végét járhatta már mindenképpen, mert azért a mérték nekem erősségem, és nem hibáztam, mégis annyi.
1. Kategorizálás
Kategória: Legalja (kategórián kívüli)
Alkategória: Gyász
Stílus: Primitív, 18-as karika
Célcsoport: Főnököd
2. Felhasználási javaslat
Brutális és agresszív vadállat vagy, elképesztő izomtömeggel és némi börtönharcos tapasztalattal, mindemellett még intelligens is: tudsz írni – olvasni. Lassan ugyan, de nem sürget az idő, neked nem kell menekülni senki elől.
Van egy főnököd, aki izommelóval szokott megbízni téged, és nemrég másodszor küldött vissza egy kis gyíkbelűhöz, aki nem tanult az első kezelésből. A profizmusod most az egyszer cserbenhagyott, talán azért, mert túl sok Winstrolt szúrtál, és ilyenkor az idegesség meg az agresszió az egekbe megy. Megütötted, aztán megint és megint, gyakorlatilag puhatestűre zúztad.
Nagyon kellemetlen helyzetbe hozott ezzel a kis amőba, mert a testet eltüntetni ugyan egyszerű volt, de a főnöknek ezt úgy megmagyarázni, hogy ne legyen rád ideges, hát az nehéz lesz. De mi segítünk, itt a levél hozzá. Nem kell az olvasásával órákat vesződnöd, küldd nyugodtan a főnöknek, bennünk megbízhatsz.
3. A levél
Főnök,
 
Komolyan mondom, ilyen kemény arcot a bévében sem láttam, törött orral azt ordította, hogy megskalpolom a szarfaszú főnöködet, hát odavágtam neki, mert tisztelet nélkül hogyan? De a végét járhatta már mindenképpen, mert azért a mérték nekem erősségem, és nem hibáztam, mégis annyi. De nejlon, beton, Duna, ahogy kell, probléma eltüntetve.
De ugye jó így?
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Az a szerencséd, hogy a főnököd egy empatikus arc, így átérzi véletlen halál miatti erkölcsi válságodat, és nemhogy megbüntet, de inkább segít feldolgozni azt. Vagy csak leszarja az egészet, mindegy is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr411807166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása