Mindent hasznosítunk, mert mindenünk hasznos.
Az álszerénység a tehetségtelenek menedéke.
Kérdés: Blogot írok, a (censored), szerintem sokkal jobb, mint ez a szar Levéltár, mégis engem alig olvasnak, titeket meg állítólag mindenki. Hagyjam abba?
Válasz: Igen.
Ha valaki olyan rutinos, mint a Levéltár szerzői, egy kérdésből meg tudja ítélni a kérdező irodalmi kvalitásait, a szellemi színvonalát, tehetségét és anyagi helyzetét. Te tehetségtelen, buta, önhitt és csóró ember vagy, és soha, ismétlem, soha nem leszel elismert blogger, mert nem tudsz írni, nem tudsz olvasni, és nem tudsz minket megvesztegetni sem, hogy négerkedjünk neked.
Mielőtt rajongónkból ellenségünkké válsz, néhány pontban kifejtjük, hogy miért is ez a megváltoztathatatlan értékítéletünk rólad:
  • Ha valaki rendszeresen olvas blogokat, és egy-egy sikeres (azaz népszerű) blog/poszt kommentjei között körülnéz, rengeteg olyan hozzászólást találhat, ami a te „szerintem sokkal jobb” téves megjegyzésedre hajaz. Sértettség, az önkritika és a valósággal való szembenézés teljes hiánya az, ami jellemzi ezeket a bloggereket. Szerinted jobbat írsz, mindenki más szerint nem. Lehet tetszelegni a meg nem értett zseni szerepében, de minek? Keress más hobbit.
  • Amikor hozzánk szólsz, akkor is csak magaddal foglalkozol, tipikus nárcisz vagy. Sértegetsz, de észre sem veszed, empátiád semmi. És rajtad kívül mindenki más érzi ezt, nem véletlenül száz százalék a Google Adsenseben a visszafordulási arányod.
  • Azért kommentelsz, hogy felhívd magadra a figyelmet. Nincs ezzel semmi probléma, csak legyél kreatív és szórakoztató, a túl direkt reklámot senki nem szereti. Az agresszív bunkókat pedig csak egyszer nézik meg, lásd ismét a visszafordulási arányodat. Te agresszív bunkó vagy, a kérdésed sért minket. Mi pedig intelligens konfliktuskerülők vagyunk, csak ezért válaszolunk neked. Egyszer.
  • A tényeket csak akkor fogadod el, ha azok téged igazolnak. Minket nem „állítólag” olvas mindenki, hanem sehogyan, de nekünk éppen ez a célunk. Az [origo] ún. beépített blogja vagyunk, célunk az indexes blog.hu olvasottságának a csökkentése. Munkánkat tökéletesen végezzük, bár te homokszem vagy a gépezetben, elhitted a megtévesztő sztárblogger propagandánkat. Ez csak újabb bizonyítéka kiemelkedő butaságodnak.
  • Döntésképtelen ember vagy. Legbelül érzed, hogy nem kell neked blogolnod, de még ezt a kérdést is velünk válaszoltatod meg. „Hagyjam abba?” Hát persze, ha nem olvasnak, a kommentjeidre nem reagálnak, akkor mire vársz? A csoda nem jön hozzád, Ujj Péter* még kevésbé egy exkluzív szerződéssel.
Ha mindezeket elolvastad, már lehetünk ellenségek, mi nem olvasunk téged, te nem olvasol minket, deal.
 
* Nevekkel viccelődni az egyik legalja poén, Uj Péter nevével meg különösen, az egyetlen mentségünk a saját nevünk, ami titkos. De mi többször kapunk ilyen vállalhatatlan poénokat, mint Új Péter.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr871928211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.05.01. 09:51:57

és tegyük hozzá, a legnagyobb döfés neki most az volt, hogy cenzúráztad az eredeti linket is...
süti beállítások módosítása