A megvilágosodásom lényege, hogy a leghűségesebb követőimet egy-egy millió forinttal megjutalmazom. A leghűségesebbek pedig azok, akik a legtöbb rajongót szerzik meg az oldalamnak.
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: MLM
Stílus: Vonzó és szellemes
Célcsoport: Olvasóid
2. Felhasználási javaslat
Ennek a levélnek legfőképpen a stílusa tetszik nekünk, mert nem kis bátorságra (nagyképűségre) vall, amikor valaki a saját levelét vonzónak és szellemesnek titulálja. Mi vállaltan bátrak (nagyképűek) vagyunk, de megtehetjük, mert olvasottságunk az eget veri (volt már kétszámjegyű is!), és a Facebook rajongói oldalunkon is van négy rajongónk (valójában három, de ha magunk nem rajonghatnánk a Levéltárért, akkor ki más?). Szóval ez a levél nem a hozzánk hasonló szétolvasott blogoknak szól, hanem neked, az ismeretlen bloggernek szánjuk.
Legyél trendi, irány a Facebook. Az iWiW-ről menekülnek a felhasználók, az indaneten soha nem is voltak, a MySpace is elérte korlátait, egyértelmű, hogy neked, aki fiatalos, vonzó és szellemes blogot viszel, a Facebookon van a helyed. Legyen rajongói oldalad, és legyenek rajongóid. Ehhez adunk némi segítséget, közösséget építhetsz a blogod köré ezzel a levéllel. Mi követni fogunk, ha tényleg igaz a felajánlott egymilliós nyeremény.
3. A levél
Drága Olvasóm,
 
Nagy szerencse ért nemrég, és szeretném megosztani veled a hozadékát. A Facebookon fent vagy? Ha igen, olvass tovább, ha nem, regisztrálj, és utána folytasd az olvasást.
Na, kivetettem az egyik vesémet, mit szólsz? Persze nem ez a szerencse, ez kicsit szomorú, bár egy vesével is lehet teljes életet élni. A szerencse az ára volt, mert nem karitatív hülyegyerek vagyok, hanem kőkemény üzletember, és sikerült ötmillió forintot kasszíroznom érte. Regisztráltál már? Ha nem, rohadj meg te hazug disznó, ha igen, üdv a klubban, gyere a rajongói oldalamra: <Facebook rajongói oldaladra a link>. Kövess!
A műtét alatt megvilágosodtam. Eredetileg az ötmilliót arra szántam, hogy a <blogod> blogból egy Facebookhoz hasonló közösségi portált építtetek fel egy elcsábított indanetes programozó segítségével, de egyrészt elképesztő összeget akart mindegyik nímand (a minimálbér felett!), másrészt nem garantálta egyik sem, hogy három hónapon belül beelőzzük a Facebookot. Mint mondtam, kőkemény üzletember vagyok, ezért stratégiát váltottam még a műtét közben (nincs elvesztegetni való időm!). Követsz? Ha igen, olvass tovább, ha nem, akkor húzz innen te indanetes pribék!
A megvilágosodásom lényege, hogy a leghűségesebb követőimet egy-egy millió forinttal megjutalmazom. A leghűségesebbek pedig azok, akik a legtöbb rajongót szerzik meg az oldalamnak. A verseny most indul, minden új rajongónak meg kell adnia, hogy ki szervezte be, és minden beszervezett szervezhet új rajongót, hiszen a verseny mindaddig zajlik, amíg el nem érem a tízezer követőt. Egyenlőség esetén sorsolok. Szereztél már nekem rajongót? Ha igen, akkor ne lazsálj, keresd a következőt, ha nem, akkor gyere a budaörsi Tesco mosdójába, kikapom a vesédet rögvest!
Ne feledd, egymillió a tét, és csak az öt legjobb kapja meg! Én a vesémet áldoztam ezért, te se sajnáld a szabadidődet!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha te ezt tényleg vonzó és szellemes levélnek gondolod, akkor 1.) vetesd ki a másik vesédet is, hogy legyen legalább tíz rajongód, 2.) a feleséged/férjed olvasgasson minket gyakrabban, mert van néhány levelünk a válásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr81954353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása