Kedves Olvasók,

 
Hatodik Hírlevelünket teljes egészében a Facebooknak szenteljük, mert teljesen beleszerelmesedtünk, és rögtön utána bele is betegedtünk.
Az nem különösebben érdekel minket, ha kevesen olvassák a Levéltárat, mert a meg nem értett (a Hétköznapi helyesírás ajánlása alapján nem megnemértett) művész figuráját bármikor könnyedén hozzuk.
Na de hogy a feleségünk sem akar rajongó lenni, az ugye felháborító?! Itt most a legnagyobbakhoz hasonlóan észrevétlenül átcsúszunk a személyes vonalra, és elmondom, hogy miért is rossz ez nekem.
Napi 10-12 óra munkát jelent ez a Levéltár, nem könnyű, és rosszul is fizet, minimálbér plusz pár milla zsebbe, de TB nélkül, hát nyugdíjjal nem számolhatok. Sok a stressz, magasak az elvárások, olvasó meg alig, az ember elgondolkozik, hogy tudná megdobni a rajongók számát a Facebookon. Szólni a családon belül – persze, mindenki így kezdi, az MLM-esek régi trükkje ez, én is megpróbáltam, de lepattantam nejemről, és nem próbálkozom újra, mert kemény a padló; inkább egy Hírlevél, a nyilvánosság nyomása remélem megteszi a magáét.
Most pedig monitorozni fogom a Levéltár rajongói oldalát:
  • Ha lesz egy új nő rajongó, akkor az a feleségem;
  • Ha lesz több új nő rajongó, akkor azok a feleségeim, és bigámia miatt alámerülök az illegalitásba;
  • Ha lesz egy új férfi rajongóm, akkor az a férjem, és kiderül, hogy nő vagyok;
  • Ha lesz több új férfi rajongóm, akkor viszem tovább a pornó vonalat.
Láthatjátok, stagnálással, pláne csökkenéssel nem számolok, Sztálingrád nem eshet el, innen nincs hátrafelé.
 
Változások a Levéltár életében
Indítottunk a Facebookon egy új rovatot, a blogon ezek a miniposztok nem látszódnak. Napi jó tanácsok, komment ötletek, csupa extra tartalom.
 
Új kategóriák
Valami Facebookhoz kapcsolódó kategóriát bevezetünk – minden, ami nem a blogon jelenik meg, az ide kerül. Kicsit zavarosnak tűnik egyelőre, hiszen a blogon nem jelenik meg az, ami ebbe a kategóriába kerül, és ez a kategória a blogon van, de nagy elmék dolgoznak a problémán, lesz megoldás.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Levéltáros Gedeon veseműködése kiváló, vérnyomása kicsit magas, pulzusszáma normális. Egyéb belső szervei nem publikusak.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjú rovatában a Levéltár Facebook rajongói oldaláért felelős Remete kollégával készült interjút olvashatjátok.
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
Nincsenek zavaró külső tényezők, napi 24 órában tudok meditálni elmélyülten, magányosan.
Milyen fejlesztéseket tervezel a Levéltár Facebook oldalán?
Törlöm, amint megkapom az admin jelszót.
 
További jó olvasást és levelezést kíván,
                A Levéltár csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr332004155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.05.21. 19:37:38

Kezdem azt hinni, hogy kimeríthetetlen tartalékaid vannak (ön)iróniából. Nagyon tetszik :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.21. 20:46:13

@entropic:

Egyszer majd egy megkeseredett és unalmas ember leszek, amikor kimerült minden. Már alig várom, lesz egy kis nyugalmam legalább :)
süti beállítások módosítása