Te érted, hogy ez teljesen nonszensz, hát hová szöknék én, és legfőképpen minek, hiszen az igazság és az idő jó barátok, úgyis fény derül az ártatlanságomra.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Magyarázat
Stílus: Rafinált
Célcsoport: Élettársad
2. Felhasználási javaslat
Személyre szóló levéllel jelentkezünk, mert mi segítünk a bajba jutott embereken. Reméljük, eljut hozzád ez a levél, feltételezzük, hogy sikerült már becsempészni egy okostelefont a celládba.
Miklós, jól látod, ezt a levelet neked küldjük. Konspirációs okok miatt a vezetéknevedet nem írjuk itt ki, vigyáznunk kell a jó hírünkre.
Azt bizonyára tudod, hogy levelet lehet küldeni a börtönből, de elolvassák ezek a szemetek, ezért a titkos dolgokat nem szabad soha leírni. Neked pedig vannak titkos dolgaid, most például az élettársadnak szeretnéd elmagyarázni, hol is van az a pénz, aminek a segítségével majd újrakezdhetitek az életeteket néhány év múlva. Egy nagyon rafinált és kifinomult módszerrel – rejtjelezve – írod meg neki az adatokat. A kulcsot nem hozzuk nyilvánosságra, átlagon felüli képességeiddel könnyedén megfejthető.
3. A levél
Aranyom, drága szerelmem!
 
Puszillak, sokat gondolok rád, hiányzol nagyon. Én is neked, remélem. Nincs sok időm írni, csak pár mondatot tudok most papírra vetni, épp csak válaszolok a leveledre. Zene volt füleimnek minden egyes sorod, írj megint, csak ez tartja bennem a lelket!
Azt hiszem, hogy a legjobban a higiéniás körülményektől szenvedek. Vizelni még csak tudok a küblibe, de a nagydolog gyakorlatilag lehetetlen. Ép elmével felfoghatatlan, hogy a huszonegyedik században a WC egy légtérben van a lakótérrel. Centikre az ágyaktól, szörnyű! Émelygek, hányingerem van, ahányszor egy cellatársam könnyít magán. Testileg-lelkileg rosszul vagyok, amióta behoztak, nincs rendes székletem, és aludni sem tudok.
Azt sem értem, miért vagyok itt, lenyilatkoztam ezerszer, hogy vállalom minden tettemet, talpig becsületes és feddhetetlen vagyok. Rám vallott pár érdekember politikai okok miatt, és most előzetesbe zártak, azzal a mondvacsinált indokkal, hogy a szökésemtől kell tartani. Te érted, hogy ez teljesen nonszensz, hát hová szöknék én, és legfőképpen minek, hiszen az igazság és az idő jó barátok, úgyis fény derül az ártatlanságomra. Ártatlan vagyok, de téged nem kell erről győzködnöm, csak kikívánkozott belőlem.
Lehet egyébként, hogy nem is a hírnevemet éri a legnagyobb csapás, hanem az egészségemet. Yam gyökeret ugyanis itt a leghatározottabb kérésemre sem kapok, ezért a szigorú diétámat fel kellett függesztenem. Bízom benne, hogy azért ez csak ideiglenes szünet, hamarosan folytathatom a kúrát. A politikai támadásokat tudom kezelni, de az életem is veszélybe kerül lassan, ez már sok. Nem gondoltam volna, hogy politikai ellenfeleim ennyire alávalóak.
Veled mindent kibírok, ez az egy vígasztal. Amíg nem látjuk egymást, addig is erősödik a kötelék köztünk.
 
Nézz és szárnyalj gondolataiddal hozzám, és ölelj szorosan, ahogyan én is teszem:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Nem mindegy? Ártatlan vagy, kiengednek hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr312013359

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vallomást tett Hagyó 2010.05.26. 16:47:01

A Hírszerző információi alapján Hagyó Miklós már vallomást tett, és az új információk segítségével több új név is felbukkanhat a fővárosi korrupciós botrányok kapcsán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargarockzsolt 2011.04.27. 21:39:37

Gratulálok, ez egy ilyen nagystílű politikushoz és üzletemberhez igazán méltó levél. :D
süti beállítások módosítása