Folyamatosan figyelve az oldalt – naponta többszöri ránézéssel, hónapokon keresztül – kibontakozik majd Önök előtt is az egyik legfélelmetesebb összeesküvés, amit iróniával, finom gúnnyal és nagyképűséggel sző a blog gazdája.
1. Kategorizálás
Kategória: Hivatalos
Alkategória: Névtelen
Stílus: Átlátszó
Célcsoport: Nemzetbiztonsági szolgálatok
2. Felhasználási javaslat
Belefáradtál a blogod népszerűsítésébe, nem nagyon tudsz már mit kitalálni az olvasottságod növelése érdekében. Két dolog jöhet most már csak számításba: 1.) színvonalasabb posztokat írsz, és ezért többen olvasnak - ezt a megoldást rögtön elvethetjük, mert korlátaidat rég elérted; 2.) feljelented magad az összes nemzetbiztonsági szolgálatnál, hogy a blogodat monitorozó titkos ügynökök növeljék legalább a forgalmadat.
A második megoldásban tudunk segíteni, a feljelentéshez érzünk benned tehetséget. Talán tapasztalatod is van benne, néhány látogató minket is figyel beazonosíthatatlan IP címről azóta, hogy egy kis negatív kritikát fogalmaztunk meg a blogodról.
Ne hagyj ki egy szolgálatot sem, mert nem dolgoznak össze, és ha mindegyiknél feljelented magad, külön-külön fognak megfigyelni, jelentősen növelve a látogatottságodat. Nekik címezd a levelet:
3. A levél
Tisztelt Honfitársaim!
 
Súlyos nemzetellenes összeesküvésre való felkészülést és felbujtást szeretnék Önöknek jelenteni, a <blogod> internetes naplóban zajló tevékenységet. Nevezett „blogon” rafinált módon megfogalmazott, az egész nemzetre kártékony tevékenységekre való felhívás történik rendszeresen, ám rejtett módon.
Ha ellátogatnak a <blogod> internetes oldalra, első ránézésre talán még az Önök gyakorlott szeme sem fedezi fel a hazaárulás nyilvánvaló tényét. Az oldal gazdája nagyon ügyesen becsomagolja a mondandóját szórakoztató anyagokba, így elrejtve azt a legprofibb titkos ügynökök elől is.
Folyamatosan figyelve az oldalt – naponta többszöri ránézéssel, hónapokon keresztül – kibontakozik majd Önök előtt is az egyik legfélelmetesebb összeesküvés, amit iróniával, finom gúnnyal és nagyképűséggel sző a blog gazdája. Ne tévessze meg Önöket a felszín, mert a mély valóban veszélyes, megéri az állandó monitorozást, a nagyfokú figyelmet.
Én szóltam, mentsenek meg minket!
 
Üdvözlettel:
NeTuddKi
4. A levél hatása
Bár szeretünk viccelni a rend- és nemzetvédelmi szervek butaságával, valójában sok okos ember dolgozik náluk. Blogodra ránézve egy perc alatt rájönnek, hogy nincs ott semmiféle összeesküvés, és a betűtípusok azonosságából azt is kiderítik, hogy te írtad a feljelentést. De mert viccesek is az okosságuk mellett, nem indítanak ellened eljárást. Talán egyedül a Katonai Biztonsági Hivatallal kellene vigyáznod, azok tényleg olyanok, mint ahogy gondolod.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr282023888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.30. 22:23:19

Hümm... Megjelenés előtt szólunk, ne rakd ki.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.05.31. 20:11:01

Még tegnap éjjel láttam az előző kommentet a megjelenés előtt álló poszthoz és komolyan mondom, megijedtem. Örülök, hogy ezek szerint nincsenek még a nyomodban. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.31. 20:57:23

@entropic:

Láttad? Na most kiderült, hol dolgozol :)
süti beállítások módosítása