Kvalitásaim szerint valahol a felső egynegyedben vagyok, merész témaválasztásaim, könnyen olvasható szépírói stílusom pedig még ennek a negyednek is a tetejére helyez. Tíz év múlva tanítani fognak, nem vitás.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Nagyképű
Célcsoport: Könyvkiadók igazgatói
2. Felhasználási javaslat
Tehetséges fiatal író vagy, minden ismertség nélkül. Blogodon persze akadnak dicsérő kommentek, de egy részüket te írod, másokat meg olyanok, akiknek az irodalmi kvalitásairól nem vagy meggyőződve. Szóval nincs szakmai visszajelzés, de ez nem zavar, mert tudod, hogy jó vagy. Mi ugyan meghozhatnánk blogod alapján a tehetségedről a végső objektív ítéletet, de nem érünk rá olvasni, van elég dolgunk az írással.
Ha tényleg jól írsz, akkor itt egy levél, küldheted bármelyik kiadónak, szerződést kapsz vissza rögtön. Ha rossz vagy, csak szimplán a kukában végzi a küldeményed.
3. A levél
Tisztelt Igazgató Úr/Úrhölgy!
 
Levelem mellett megtalálja néhány írásomat, amiket figyelmébe ajánlok. Kérem, hogy olvassa el őket nyugodt körülmények között, és rögtön az elolvasás utána írja meg nekem véleményét, mielőtt még elillanna őszinte csodálata és nagyfokú rajongása.
Talán nagyképűnek tűnnek ezek a szavak egy olyan író tollából, akinek még semmije nem jelent meg nyomtatásban (az iskolaújságot nem számolom, az hatalmas siker volt), de higgyen nekem, realista vagyok, nem nagyképű. Nagyon sokat olvasok más írókat is, így van összehasonlítási alapom, el tudom magamat helyezni a magyar irodalom térképén. Kvalitásaim szerint valahol a felső egynegyedben vagyok, merész témaválasztásaim, könnyen olvasható szépírói stílusom pedig még ennek a negyednek is a tetejére helyez. Tíz év múlva tanítani fognak, nem vitás.
De ne szaladjunk ennyire előre az időben, mert addig még sok regényt meg kell írnom, és pontosan ehhez kérem az Ön támogatását, ugyanis kiadót keresek. A mellékelt írásaim alapján szerintem Ön is rájött már arra, hogy nem véletlenül választottam kiadójukat, pontosan beleillek az Önök által menedzselt kitűnő írók sorába, csak én komoly nyereséget is termelek.
Ne habozzon, szerződéstervezetét várom, amint megkapom, kitöltve visszaküldöm, hiszen nemcsak minőségem magas, de sebességem is.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Elárulunk egy szakmai titkot: nem a levéltől függ a szerződésed létrejötte, hanem a csatolt anyagaidtól. Ha kicsit is kételkedsz magadban, saját anyag helyett küldd be néhány levelünket referenciaként, a szerződésed így garantált.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr362043676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.04. 11:38:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Mindenképpen visszajelzést kérek! Amúgy meg véletlenül találtam tegnap, nem tudom, miket adnak ki, de írót keresnek:

www.novumverlag.hu/page/121/

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.05. 09:10:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Nagyon szuper, mondjuk nem tudtam, hogy tényleg kijutottak, de most már nekik szurkolok (nem vagyok egy nagy foci szakember, az gondolom látszik).

Egyedül?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.05. 09:17:02

@Levéltáros: Nem egyedül, bennem Szom Ki-Van elvtársat tisztelheted. Ha már a Kigondoltamot úgyis hanyagolni tervezem, jó hogy van ez az új hobbi, jussanak minél tovább! :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.05. 09:23:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Csollima jó és szórakoztató, de a Kigondoltamot ne hanyagold semmiképpen, kellesz oda. Nekem mindenképpen. Szom Ki-Van, Be Sza-Rok :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.05. 10:02:52

@Levéltáros: Még ilyet, itt voltam már 9:59-kor, hogy a szokásos 10:01-kor megjelenő posztra 15 másodpercen belül reagáljak, erre sehol semmi. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.05. 10:06:17

@Levéltáros: Egyébként ez az alsó csík rohadt jó, hogy lehet ilyenre szert tenni?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.05. 17:41:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Heti 3-4 levél van, hétvégén nincsen, már nem vagyok annyira aktív.

Alsó csík: regisztrálj a www.wibiya.com oldalon (ingyenes). Ott egy html kódot kapsz, amit rakj fel a lapodra (én egy üres, cím nélküli html oldaldobozda raktam be, nem látszik). A wibiya oldalon állítod be, milyen alkalmazások kerüljenek az oldaladra, mit akarsz üzenni, testreszabod stb. Automatikusan megjelenik minden az oldaladon, amit a wibiyan beállítasz. Az utóbbi 50 év legnagyszerűbb html fejlesztése.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.06.05. 21:13:20

@Levéltáros: önző módon remélem, ennél jobban nem esik vissza az aktivitásod.
Utálom, amikor elkezdek olvasni egy blogot és hirtelen megritkulnak a posztok / leáll az egész.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.05. 22:00:35

@entropic:

Heti 3-4 az megy az idők végezetéig, bár lesz egy nyaralásom nemsokára, de majd arra is kitalálok valamit. A levéltári raktárunk kimeríthetetlen :)

Ha esetleg abba akarnám hagyni, akkor majd jön Kornél, aztán újra megment. Vagy te :)
süti beállítások módosítása