Nem lenne precedens nélküli ez a vásárlás, az államigazgatásban megszokott dolog, hogy egy névazonosság esetén a magánember átengedi tulajdonát a köz részére – jó pénzért, természetesen.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Adásvétel
Stílus: Katonás
Célcsoport: Katonai Biztonsági Hivatal
2. Felhasználási javaslat
A Katonai Biztonsági Hivataltól elbocsátottak, mert illegálisan másodállást vállaltál egy blognál, ezzel pedig zsarolhatóvá – és így biztonsági kockázattá váltál a hivatal számára. Szerencsére ez a meg nem nevezett blog adott egy minimálbéres állást neked (állandó szerző lettél), így az azonnali éhhalált elkerülted.
A pénzed azonban kevés, ezért a fizetésedet kiegészítenéd egyetlen értéked eladásával. Ez az érték a nicked, ami miatt az egész ügy kipattant. Csinálj ebből pénzt, hiszen az interneten a neveknek és a márkáknak komoly ára van. Itt egy levél hozzá, amit egy potenciális vevőnek küldhetsz.
Kedves Olvasók, ezt a levelet új munkatársunk készítette elő közlésre, fogadjátok szeretettel őt is és a munkáját is. Ha nem hoz legalább öt rajongót a Facebookon, megszabadulunk tőle.
3. A levél
Tisztelt Gazdasági Igazgató Úr!
 
Egy rendkívüli módon fontos ajánlattal keresem meg Önt, és ami szép a dologban, hogy Önnek is fontos ez az ajánlat, nem csak nekem.
Van egy olyan jól bejáratott nickem az Index Indapass rendszerén, aminek a neve pontosan megegyezik az Önök cégének nevével. Ön gazdasági csúcsvezető, így nem hiszem, hogy bizonygatnom kellene ennek a jól bejáratott nicknek az értékét. Eladó.
Nem lenne precedens nélküli ez a vásárlás, az államigazgatásban megszokott dolog, hogy egy névazonosság esetén a magánember átengedi tulajdonát a köz részére – jó pénzért, természetesen. A példa erre az ihm.hu tulajdonlása:
  • Az Irigy Hónaljmirigy zenekar domainja volt 2003-ig, ekkor ELADTÁK,
  • Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium MEGVETTE a domaint, 2006-ig használta, majd megszűnt a minisztérium,
  • A PHARMA-Marketing Kft. MEGVETTE a tulajdonos nélküli domaint, és a pénzügyi tanácsadó oldalát telepítette a címhez.
Fentiekből egyértelműen látszik, hogy egy jó név érték, adják-veszik a cégek és állami szervek egymás között. A Katonai Biztonsági Hivatal egy jól bejáratott nick és egy jó nevű állami hivatal is egyben, miért ne kerülhetnének a tulajdoni jogok egy kézbe?
Vételi ajánlatukkal bátran keressenek meg, elutasítás esetén én teszem meg ugyanezt a Cégre vonatkozóan.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Vagy bejön, és gazdag leszel, tehát nem nyavalyogsz többet fizetésemelés után, vagy nem látunk többé. A Levéltár csak nyerhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr972089215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása