Amikor az első randevún kezet fogtunk, rögtön éreztem, hogy kellesz nekem. Már nagyon elegem volt a tolakodó és gátlástalan férfiakból, a merev, hűvös és félénk a kézfogásod azt sugallta, hogy Te más vagy: kedves, tartózkodó és hűséges.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Tudományos
Stílus: Vádló
Célcsoport: Szeretőd
2. Felhasználási javaslat
Szeretőd a tökéletes férfi. Kapcsolatotok erős és harmonikus volt, boldog voltál mellette, és már láttad a közeli jövőt, amikor megkéri a kezedet és te igent mondasz. Ennek a paradicsomi boldogságnak azonban nemrég vége szakadt, ugyanis találtál egy tényfeltáró tudományos cikket a neten, ami mindent megváltoztatott: Miről lehet felismerni az önkielégítő férfit?
Erényes, példamutató és pedáns szeretőd, akinek hűvös kézfogásától elaléltál az első randevún, egy mocskos onanizáló lenne? Ilyen fordulatot még a legjobb forgatókönyvírók sem tudnak kitalálni (dehogynem, vállalunk azt is!), azóta az ideg marja a gyomrod, felemészt a kétely.
Ideje tisztázni a helyzetet egy őszinte levéllel.
3. A levél
Drágám,
 
Félve írok Neked, telve bizonytalansággal és undorral. Remélem, tudsz magyarázatot adni a bizonyítékaimra, mert ha nem, akkor köztünk vége mindennek.
Amikor az első randevún kezet fogtunk, rögtön éreztem, hogy kellesz nekem. Már nagyon elegem volt a tolakodó és gátlástalan férfiakból; a merev, hűvös és félénk a kézfogásod azt sugallta, hogy Te más vagy: kedves, tartózkodó és hűséges.
Nemcsak a külsőd tiszta és ápolt, hanem a környezetedre is vigyázol és pedánsan rendben tartod. Anyu mondta is, hogy <neved>, ezt a fiút becsüld meg, mert jó parti! Ráadásul a munkahelyeden sikeres vagy, példamutatóan dolgozol, megbízható egzisztenciát teremtve magadnak és a jövendő családodnak is.
Meggyőződhettem erényességedről is, téged nem érdekel más nő, csak én, és elítélted a csapodár kollégáidat is. Barátnőm esküvőjén te voltál az egyetlen, aki úriember módon táncolta végig a lakodalmat, nem összesimulva a sok becsípett asszonykával. Nem jársz a haverokkal az éjszakába, nekem nem kellett soha attól félnem, hogy megcsalsz. Boldog voltam ezek miatt mostanáig.
És tegnap beütött a mennykő: elolvastam ezt. Kiderült, hogy minden, amit szerettem Benned, a maszturbáló férfiak sajátossága. A pedáns, erényes férfi, aki példamutató karrierrel rendelkezik! Válassz: Te, vagy Én!
 
<Aláírás>
4. A levél hatása
Alapigazság – nem győzzük hangsúlyozni –, ha választást követel valaki tőlünk, akkor a másikat kell választani. Ezt a levelet akkor küldd el, ha szakítani akarsz. Amúgy a cikk elképesztő profi munka, figyeld a környezetedet folyamatosan, és sokakat leleplezhetsz még. Minket nem, mert mi tényleg erényesek vagyunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr152153958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.07.21. 13:32:04

Ez a levél igazán remek munka, figyelemreméltó, ahogy az apró jelekből olvasva a főhősöd eljut a borzalmas titok leleplezésééig.
Bennem csak egy kérdés vetődik fel: te mint Levéltáros hogyan keveredsz efféle leleplező oldalakra, mint az Életforma?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.21. 16:36:59

@entropic:

Egy kutató nem válogathat, mindent át kell vizsgálnia. Reggelenként átfutom az internetet. Hogy ott miket találok! Még könyvismertető is van.

Styxx 2010.07.21. 18:40:52

@Levéltáros:
Ez remekmű, 10+. De egy ilyen profilozást leírni, mint a linkelt csikkben? Most, 2010-ben? Szinte hiányoltam belőle a gerincsorvadást. Persze ide ez kellett, de ettől azért csak ámulok-és bámulok.

Bede Marci Fenék Tibije plasztikusabb volt.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.07.22. 11:05:08

@Levéltáros: te aztán tényleg nem kíméled magad. Szerencsére.
süti beállítások módosítása