Színház az egész világ.
És színész benne minden férfi és nő:
Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár
Életében...
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Felszólítás
Stílus: Határozott
Célcsoport: Minden ember
2. Felhasználási javaslat
A közvélemény a katonákat korlátoltnak és butának tartja, hát én most rácáfolok erre alaposan ezzel a szépirodalmi levélötlettel. Levéltáros úr távollétében egy kicsit emelem a Levéltár színvonalát.
A fenti idézet (nem jut eszembe most hirtelen, ki mondta) szerintem zseniális, hiszen könnyedén pénzt csinálhatsz belőle, ha lépésről lépésre követed a tanácsaimat:
  • Alapítasz egy gazdasági társaságot Világ Színház Az Egész Bt. néven.
  • Csinálsz egy honlapot a bétének vilagszinhazazegesz.hu néven, és publikálsz egy közleményt, ezt itt:
Színház az egész világ, tudjuk jól Shakespeare óta. Cégünk a kultúra és a művészek nagylelkű támogatójaként az Ahogy tetszik 1599-es megjelenése óta biztosítja a vígjátékban meghatározott színpadot ingyenesen minden ember számára.
Ezúton tájékoztatjuk a kedves színházlátogatókat, hogy a következő hónap elejétől az ingyenességet nem áll módunkban tovább fenntartani. Amennyiben továbbra is színházunk műsorát akarja nézni, bérleti konstrukciót ajánlunk: havi 10000 Ft+ÁFA díjért cserében napi 24 órában vehet részt továbbra is az előadásokon. Ha nem kíván élni a lehetőséggel, hagyja el a színházat.
Befizetését itt teheti meg: <számlaszám>.
  • Ha fizetnek megfelelő számosságban az emberek, akkor semmi baj, élj gazdagon. Ha nem, akkor küldd ki a lenti fenyegetető levelet.

Ne feledkezz meg a Levéltárról, támogasd a kultúrát továbbra is!

3. A levél
Tisztelt Színházlátogató!
 
Bizonyára elkerülte a figyelmét felhívásunk, miszerint a „Színház az egész világ” c. ingyenesen biztosított rendezvényünk véget ért, és helyette elindult a „Színház az egész világ” c. bérletes műsor. Nyilvántartásunk alapján Ön nem váltotta meg a havi bérletét, ezért jelenléte a színházunkban szabálysértésnek minősül.
Kérem, hogy a bérlet megvásárlásával a jelenlegi törvénytelen helyzetet számolja fel. Részletek itt: <link a közleményre>.
Reméljük, előadásainkat még sokáig megtiszteli figyelmével bérletesként, mi mindent megteszünk az Ön szórakoztatása érdekében.
15 napon belüli befizetés esetén a pótdíjtól eltekintünk.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha nem is fizetnek az emberek, talán egy behajtó cég felfigyel rád és alkalmaz kreatívnak. Apropó, a színészeidnek fizetsz rendesen?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr352182854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása