Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Legutóbb megígértem neked, hogy megadom a tuti tippeket, amik segítségével blogodat a látogatottsági listák élére lavírozhatod, hasonlóan az enyémhez, a <blogod>-hoz. Hosszú évek tapasztalatát adom most neked át, nehogy felelőtlenül továbbadd, mert a tudás kincs, de csak akkor, ha kevesen birtokoljuk! Íme a 10 tuti tipp a garantált sikerhez!
1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Hamis
Stílus: Szakértő
Célcsoport: Kezdő blogger ismerősöd
2. Felhasználási javaslat
Egy közeli ismerősöd megtudta, hogy blogot írsz. Elárasztott a kérdéseivel, majd a végén kibökte, hogy régóta gondolkodik ő is a dolgon, mert remek megírnivaló ötletei vannak, csak nem tudja, hogyan válhat olyan nagymenővé, mint te.
Mivel mi tudjuk, hogy te nem nagymenő vagy, hanem egy irigy disznó, aki nem akar konkurenciát magának, előkerestünk neked egy olyan levelet, ami cáfolhatatlanul sorolja a sikerkritériumokat, mégis olvasatlan blogot eredményez.
Nem titok, a te blogod volt a minta.
3. A levél
Szia <barátod>,
 
Legutóbb megígértem neked, hogy megadom a tuti tippeket, amik segítségével blogodat a látogatottsági listák élére lavírozhatod, hasonlóan az enyémhez, a <blogod>-hoz. Hosszú évek tapasztalatát adom most neked át, nehogy felelőtlenül továbbadd, mert a tudás kincs, de csak akkor, ha kevesen birtokoljuk! Íme a 10 tuti tipp a garantált sikerhez!
  1. Nem a tartalom az érdekes, hanem a poszt címe. Az olvasottságot a legjobban az növeli, ha Index címlapos vagy. Naponta sok ezer poszt születik, a szerkesztők képtelenek elolvasni mindegyiket, legfeljebb a címeket futják át. Tehát ütős címet adj a posztodnak, szex, politika, pénz vagy foci legyen benne. A tartalommal ne sokat törődj, ha már címlapos vagy, úgyis rádkattintanak.
  2. Legyen a nicket figyelemfelkeltő, legjobb a hosszú, akár több szavas – akár mondatos – nick, mert az mindenhonnan kiviláglik. Vicces nick, pláne szóvicc a nickben a legjobb önreklám. Ha például a szalámikról akarsz blogolni, használd a „Pick-Nick – rázva, nem szeletelve” nevet. Ütős ugye?!
  3. Ezzel a szép hosszú nickkel kommentelj rohadt sokat. Alapvetően minden blog minden címlapos posztjában legyen 3-4 bejegyzésed, természetesen nem a témához tartozóan – azt a sok szart úgyse lehet elolvasni –, hanem csak annyi, hogy ezzel kapcsolatban te is írtál egy sokkal jobb posztot, és linkeld be. Ami persze nem kell, hogy kapcsolódjon a témához, a lényeg a címlapos olvasók hozzád irányítása. Ha esetleg kitörölnek emiatt, használj másik nicket, és linkeld be a posztodat újra, megjegyezve, hogy nem érdemes nemtelen eszközökkel ellehetetleníteni a másikat, a minőség úgyis diadalmaskodik.
  4. Ha valaki nálad kommentel és reklámozza a blogját, azonnal töröld a kommentjét és tiltsd ki örökre. Nehogy valami sültparaszt elvigye az olvasóidat az oldaladról!
  5. Trackback invázió: ahogy a kommentek között elhelyezed a linkjeidet, úgy mások címlapos posztjait is trackbackeld, úgy is lophatsz olvasókat. A lényeg, hogy nem kell az adott poszt témájához kapcsolódni.
  6. Ha valaki kommentel nálad, gyűjtsd be az email címét (te adminként látod), és minden új posztodról küldj neki egy köremailt, természetesen mindenki lássa a másik email címét. A diszkréció nem szempont, ha nem akarja, hogy zavarják, akkor ne netezzen. Ha pedig valamelyik visszaír, hogy ne zaklasd, ne is foglalkozz vele, azért van a spamszűrő. Majd bekapcsolja, ha tényleg zavarod.
  7. A régebbi posztjaidat rendszeresen rakd ki újra, nem árt az ismétlés senkinek se, és neked sem kell annyit írni meg gondolkozni. Megjegyezheted, hogy erről már írtál egy hasonló posztot. A hülyébbje majd keresi a különbséget, mint egy Füles képrejtvénynél.
  8. Mindig legyen 3-4 nicked, amivel a blogodon kommentelsz, varázsolj pezsgő életet magad köré. Ha pedig egy igazi kommentelő esetleg a blogodon támad az agresszív reklámkampányod miatt, védd meg magad az egyik álnickeddel, mondd, hogy neked tetszik!
  9. Szerezd meg minél több indexes szerkesztő email címét, és zaklasd őket rendszeresen azzal, hogy zseniálisat írtál, azonnal rakják ki a ketrecbe! Ha nem válaszolnak, forwardold nekik újra és újra az emailjeidet. Használj több email címet, és néha rajongóként is írj magadról olyasmit, hogy elfogadhatatlan, hogy ez a nagyszerű blog nem címlapos.
  10. A helyesírásra nem kell ügyelned, sőt. A blogok olvasóit nem zavarja, ha nincsenek írásjelek és ékezetek, a nagybetűk is csak megakasztják az olvasást. Vannak trendi rövidítések, használd őket gyakran.
Ha mindezeket követed, egy hónapon belül tiéd lesz az egyik legismertebb blog, rengeteg napi látogatóval. Mindig emlékezz erre: „Amíg én vagyok a címlapon, nem érdekel, hogy mit írnak rólam hátul!”. A lényeg a külcsín, soha nem a belbecs!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Rászabadítasz a blogoszférára egy trollt, de mit is várhatnánk tőled, te troll.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr142241430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pick-Nick – rázva, nem szeletelve 2010.08.23. 16:20:49

Ez egyáltalán nem vicces, sőt lopás!

Hepciás 2010.08.27. 12:10:02

@Pick-Nick – rázva, nem szeletelve:
Igen, Pick-Nick - rázva, nem szeletelve több év alatt, több ezer kommenttel kiépítette az egyedi profilját, erre kigúnyolják.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.27. 14:57:35

@Hepciás:

Nem kell elbagatellizálni, én megértem Picket, mert benne volt a lehetőség, hogy tényleg felépíti magát. De én elvettem a jövőjét :)

@Modor Tibi:

Nem véletlenül vagy a hét bloggere három hete, ügyesen alkalmazod a 3. pontot! :)

nici. · http://niciland.blogspot.com/ 2010.08.30. 17:52:05

miért van az az érzésem hogy Pick-Nick csak a Levéltáros agyszüleménye....??

Pick-Nick – rázva, nem szeletelve 2010.08.30. 19:13:15

@nici.:

Nem hinném, ebből a Levéltárosból nem nézek ki ennyi fifikát.

nici. · http://niciland.blogspot.com/ 2010.08.30. 20:51:12

jó. én meg vagyok hozzá elég okos. hogy ne csak nézzek hanem lássak is...
neked ez volt a második komid ezzel a nickel... és 4 nappal a bejegyzés megírása előtt regisztráltál... mondhatnánk hogy véletlen egybeesés... de mind ketten tudjuk hogy nem az.. (:

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.30. 23:40:21

@nici.:

dr Wattson, jó helyen kapizsgálsz a dátumoknál, de igazán teljes akkor lenne a nyomozás, ha a komment időpontját vetnénk össze a posz megjelenésének az időpontjával. Persze időgépes trükk még lehetne így is.

nici. · http://niciland.blogspot.com/ 2010.08.31. 11:33:49

@Levéltáros: ezt tényleg nem figyeltem meg. mert gondoltam lehetetlen... ami persze így is van. de neked még is sikerült.
de ezt is kilehet magyarázni...
te meg írtad a cikket 08.23..án írtál hozzá komit Pick-Nickel... majd elrejtetted a bejegyzést. és négy nap múlva újra ki tetted de akkor már a dátum miután újra postoltad megváltozott. de a kominál maradt?? :D
vagy pedig rendszerhiba történt... de inkább az első megoldást választanám...
süti beállítások módosítása