Mai levelünkkel a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek szeretnénk segítséget nyújtani, szükségük van rá.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Adakozás
Stílus: Lényegre törő
Célcsoport: Iszapkatasztrófa károsultak
2. Felhasználási javaslat
Mai levelünkkel a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek szeretnénk segítséget nyújtani, szükségük van rá. A segítségnyújtás indokai a következők:
  • A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére összefogott az ország, de a segítség csak ideiglenes megoldás, a cél a teljes kárpótlás.
  • A kárpótlást az egyik legnagyobb üzletnek tekinti a jogászi szakma, 6-8-10 százalékos sikerdíjért vállalják a károsultak képviseletét, de az olyan sztárügyvédek, mint Magyar György, akár 13%-ot is elkérnek. Plusz költségtérítést.
  • A koncentrált jogi támadás kezelésére a Mal Zrt.-nek is tapasztalt jogászokat kell felvonultatnia, ennek költsége a károsultak jogi költségeihez hasonló mértékű.
  • A kártérítésként megítél összeg legalább 20%-a nem a károsultakhoz, hanem a jogászokhoz kerül, mindkét oldal leveszi a sápot.
  • A Mal Zrt. által kifizethető összeg véges, nem képesek korlátlan mennyiségű pénzt előteremteni, egy idő után a cég és a tulajdonos csődbe megy, kiürül a kassza, így a károsultak nem jutnak a követelésükhöz.
Levelünk erre a problémára nyújt megoldást: használata esetén nincs szükség drága jogászokra a Mal Zrt. oldalán, és az első néhány sikeres per után a károsultak is rájönnek, hogy jobban járnak, ha ők is jogi képviselő nélkül indítják a pert, hiszen így a kártérítés teljes összege náluk marad.
3. A levél
Tisztelt <károsult neve>!
 
Kártérítési igényét megvizsgáltuk és jogosnak tekintjük, a pénzt azonnal utaljuk.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
10 milliárd forintra becsüljük a teljes kártérítést, aminek a 20%-a kétmilliárd forint. Ennyi pénz kerülne pluszban a károsultakhoz a jogászok helyett, amennyiben a Mal Zrt. használja levelünket. Mindenkinek így a jobb.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr622408887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása