1993-as megalakulásotok óta kísérem figyelemmel a munkátokat, tisztelem és becsülöm azt a sok eredményt, amit leraktatok a tudomány asztalára. A szabadidőtöket feláldozva, az ufó témát lenézőkkel nem törődve mentetek mindig előre, csakis a lényegre, az orosházi ufóügyekre fókuszáltatok.
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Tudományos
Stílus: Lelkesítő
Célcsoport: Orosházi Parajelenség és Ufókutató Klub
2. Felhasználási javaslat
Klubot alapítani a legjobb dolog a világon, van is mindenféle belőlük. A klubok listáját a Levéltár megkapja rendszeresen a Klublista Klubtól, ahol tagok vagyunk, és a hasznos statisztikákat átböngészve fejlesztjük saját klubunkat. Nem véletlenül gyarapszik tagságunk folyamatosan, a Klublista Klub ajánlásaiból már átvettünk pár sikeres módszert, például az inverz tagdíjat vagy a platinakártyás tagjaink részére az évi egy ingyenes tengerentúli utazás biztosítását.
Mostani levelünk azoknak szól, akik aggódnak az egykor jobb napokat megélt Orosházi Parajelenség és Ufókutató Klubért. Az OPUK évekkel ezelőtti pezsgő életéből mára szinte semmi nem maradt, pedig van még megoldandó rejtély, feldolgozandó ügy. Rázd fel őket, amíg még nem késő, ne hagyd győzni a mindent elöntő szkepticizmust!
3. A levél
Kedves Klubvezető!
 
1993-as megalakulásotok óta kísérem figyelemmel a munkátokat, tisztelem és becsülöm azt a sok eredményt, amit leraktatok a tudomány asztalára. A szabadidőtöket feláldozva, az ufó témát lenézőkkel nem törődve mentetek mindig előre, csakis a lényegre, az orosházi ufóügyekre fókuszáltatok.
Ez a lendület mintha megtorpant volna az utóbbi időben. Nincsenek felgöngyölített ügyek, az orosháziak nagy része talán már el is felejtett titeket, annyira csendben vagytok. Pedig meggyőződésem, hogy munka lenne még bőven, hiszen a világ szinte végtelen, és a végtelen nagyságú világból nagy valószínűséggel rengeteg ufó érintheti Orosházát, már csak matematikailag is belátható az igazam.
Jómagam nem értek az ufókutatáshoz – csak hűséges olvasója vagyok az ufó-irodalomnak –, de a közönségszervezésben felhalmozott tapasztalataimat fel tudom ajánlani az OPUK részére.
Új tagok kellenek, és erre a legmegfelelőbb módszer új klubok megalakítása!
Az Orosházi Parajelenség és Ufókutató Klub ernyője alatt megalakulhatna néhány kisebb területre koncentráló klub: Vereckei utcai Parajelenség és Ufókutató Klub (VPUK), Kodály Zoltán utcai Parajelenség és Ufókutató Klub (KZPUK) és a Gyártelep utcai Parajelenség és Ufókutató Klub (GYPUK). A mozgalom sikerességével arányosan a lefedettség is nőne, a végső cél természetesen az, hogy minden utcában legyen ufókutató klub.
A teljes lefedettség biztosíthatná, hogy Orosháza minden négyzetmétere megfigyelés alatt legyen a nap huszonnégy órájában, így egyetlen ufó sem lenne észleletlen, és egyetlen észlelés sem maradna kivizsgálatlan.
A mozgalom beindításához az OPUK támogatása szükséges, javaslom egy rendkívüli kongresszus összehívását, ahol meghirdetjük az utcai klubok létrehozásának tervét, és a résztvevők lakhelyének megfelelően létre is hozzuk a klubokat. Még jelmondatot is kreáltam a siker garantálásához, használjátok egészséggel!
Ébredj, Észlelj, Értelmezz!
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ennyi klub híre még az ufókhoz is eljut, lehet, hogy ellentétes lesz a hatás, és Orosháza ufómentes övezetté válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr22447101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása