Titkon remélem, hogy egy ideje érzed, küldök egy levelet, és várod, várod nagyon. Hát küldöm, bár kétellyel és félelemmel telve, mert mi van, ha nem érzed. Vagy nem ezt. Vagy nem tőlem.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Vallomás
Stílus: Őszinte
Célcsoport: Netes szerelmed
2. Felhasználási javaslat
A neten bóklászva megismerkedtél életed nagy szerelmével, de nem tudod, hogy hívd randevúra. Mi megmondjuk: levéllel, és Levelet a Levéltárból, ahogy a mondás tartja.
3. A levél
<Szerelmed neve>,
 
Titkon remélem, hogy egy ideje érzed, küldök egy levelet, és várod, várod nagyon. Hát küldöm, bár kétellyel és félelemmel telve, mert mi van, ha nem érzed. Vagy nem ezt. Vagy nem tőlem. De apám szavaiból merítek erőt, aki mindig azt mondta: „Igaz szerelem csak egy van az életben, és azt fiam ne szalaszd el, mert úgy jársz, mint én!”. Csonka családban nőttem fel, sejtheted.
Sokszor hittem már, hogy szerelmes vagyok, óvodában, iskolában, és a színésznőket meg modelleket nem is számolom. De azt megérzi az ember, ha az igazival találkozik – mondják –, és amióta megismertelek, tudom, hogy így van.
Nekem Te vagy az igazi, az egyetlen; életem nagy szerelme.
Az személyesen még nem találkoztunk, de a netről ismerjük egymást régóta, és tudom, hogy tökéletesen kiegészítjük egymást: lelkeink, mint egy egész két fele, úgy simulnak egymáshoz. Simuljunk élőszóban is, vagy legalább adjunk magunknak a lehetőséget egy randevún!
Találkozzunk, mert én nem bírom ezt a testetlen létezést, kevés nekem a netes boldogság. Hol és mikor, lehetőleg holnap.
 
Írnám, hogy csókollak, de a netes csókot még nem fejlesztették ki. Már csak ezért is találkoznunk kell,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Levelünk ellenállhatatlan, a randevú létrejön. Sok boldogságot kíván a Levéltár csapata!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr302469103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.11.25. 23:46:15

Minden tiszteletem Gedeoné (én voltam asszem a 16. lájkoló, aki azóta törölte facebookos regisztrációját), de ez a levél véleményem szerint külsős munka. Talán az első bekezdés utolsó mondatát kivéve. Nem egy valós élethelyzethez nyújt kapaszkodót, segítő jobbot, mint a többi itt található levél, hanem a felduzzadt számú, poszt-éhes látogatókat elhallgattatandó született, a befutott blogger által odavetett alamizsnaként.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.26. 08:41:37

@rettegő bérkommentelő:

Az elveszett bárányom! Jó elemzést adtál (bár belsős munka az egész, külsősöket nem foglalkoztatunk), de tudni kell, hogy a Levéltár működtetése szolgálat, mindent meg kell tennem azért, hogy a felhasználók - akár a sokmilliós tömegek, akár az egyének - megtalálják a nekik tetsző leveleket.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.11.26. 18:23:30

Megint én.
Ez egy olyan szempont, amit - mea culpa - figyelmen kívül hagytam, de nem lett volna szabad.
Őszinte elismerésem, mégegyszer, a tömegek néma, segélykérő sikolyát felismerni és nap nap után kivezető ösvényt mutatni, kapaszkodót nyújtani a tétován szavakat kereső kétségbeesettek számára valódi altruistára vall.
Ürítem stampedlim Önre, kedves Levéltáros!
süti beállítások módosítása