Tisztelt Olvasók, tisztelt Állampolgárok!

 
Levéltáros úr e szavakkal kért fel erre a megemlékezésre: „Katonaként, hazafiként, de legfőképp emberként van mit mondanod a magyaroknak a múltról, jelenről és jövőről. A szabadságharc máig érvényes üzeneteit fordítsd le a ma nyelvére, de ne a megszokott gondolatokat ismételd újra és újra, hanem a te egyedi látásmódoddal és a Levéltárunkra jellemző magas kulturális igényességgel alkoss eredetit és maradandót, amit majd az eljövendő generációk ismételnek újra és újra.” (Mindig e szavakkal kér fel egyébként mindenféle ünnepre.)
Ha a Pilvax-kör tagjai ma élnének, bloggerek lennének. Ha Petőfi ma élne, a Levéltár bloggere lenne. Ha ma születne a 12 pont, így nézne ki:
Mit kíván a magyar nemzet.
Legyen béke, szabadság és egyetértés.
  1. Első!

  2. Picsába a moderálással.

  3. A trollokat örökre kitiltani.

  4. Blogketrecet mindenkinek.

  5. Mondjon le.

  6. Hatékonyan, röviden, olcsón.

Egyenlőség, szabadság, testvériség!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr522736876

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petőfi Sándor - FÖLTÁMADOTT A TENGER… 2011.03.15. 20:38:05

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMFöltámadott a tenger,A népek tengere;Ijesztve eget-földet,Szilaj hullámokat vetRémítő ereje.Látjátok ezt a táncot?Halljátok e zenét?Akik még nem tudtátok,Most megtanulhatjátok,Hogyan mulat a nép.Reng és üvölt a tenger,Hánykódnak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása