Remélem, Önök tényleg annyira profik, mint ahogyan hirdetik magukról, mert nekem nem cincogó egerekre, hanem hatékony – és jogkövető – ragadozókra van szükségem. Larry Page és Sergey Brin, a Google alapítói azok, akikre Önöket ráküldeni szándékozom.
1. Kategorizálás
Kategória: Üzleti
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Vérprofi
Célcsoport: Elit Behajtás
2. Felhasználási javaslat
Kintlevőséged van? Hajtasd be!
3. A levél
Tisztelt Elit Behajtás!
 
Remélem, Önök tényleg annyira profik, mint ahogyan hirdetik magukról, mert nekem nem cincogó egerekre, hanem hatékony – és jogkövető – ragadozókra van szükségem. Larry Page és Sergey Brin, a Google alapítói azok, akikre Önöket ráküldeni szándékozom.
Történetem röviden: kisebb internetes üzleti vállalkozást viszek, és a hirdetési felületeimet a Google AdSense programján keresztül értesítem. A Google piaci erőfölényét kihasználva csak akkor hajlandó fizetni, ha elértem a 70 eurós kifizetési küszöböt. Internetes oldalam forgalma kicsi, a 70 euró elérésére talán csak az unokámnak van esélye, ezért meg akarom gyorsítani a folyamatot: be akarom hajtani a Google-lel szemben jelenleg fennálló követelésemet úgy, hogy a hosszú távú kapcsolatom a céggel ne szakadjon meg, mert erre a pénzforrásra a jövőben is szükségem van. Azaz semmi durvaság, semmi törvénytelenség!
A Google uralja a keresőpiacot, ők a keresés elitje, épp ezért gondoltam azt, hogy Önökhöz, a behajtás elitjéhez fordulok. Remélem, hogy külföldön is dolgoznak, ugyanis a Google központja az Egyesült Államokban van. Ez hozza maga után a következő feladatot is: angolul kell bonyolítani az ügyet. A ruhás módszerük nagyon tetszik („Feltűnő ruhába öltözött kollegánk mindenhova követi az adóst. A ruháján a felirat: Az előttem levő ember nem fizeti ki az adósságát! Ugye ez is kellemetlen lehet?”), de nem hiszem, hogy a magyar felirattal komoly hatást érnének el, ezért kell egy angol öltözet is (több váltás, mert azt tippelem, nem lesz gyors menet).
Összefoglalva: amerikai ügyfélről van szó, a helyszínen kell intézni az ügyet (angolul!), és szívósak, nem fizetnek elsőre, ezért néhány hetes kint létet kell terveznie.
Kérem, hogy a fenti főbb költségelemeket figyelembe véve készítsenek számomra árajánlatot a behajtásra. Hogy ne raboljuk egymás idejét feleslegesen, azt is feltételül szabom, hogy a fennálló követelésem (a pontos összeg 4,54 EUR) maximum 35%-át vagyok hajlandó fizetni.
Professzionális árajánlatukat mielőbb várom!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Komplikált ügy (főleg mert angolul kell), de a Google Fordító segítségével talán elkészíthető a hatékony szöveg, amit felhasználva a behajtás eredményes lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr412789547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása