Legfontosabb célunk piacvezető szerepünk megőrzése, sőt akár megszerzése is. Hónapok óta indítjuk és futtatjuk a kiemelt projektjeinket, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki, és hogy professzionalitásunk minden területen látható és érzékelhető legyen.
1. Kategorizálás
Kategória: Céges
Alkategória: Nyílt levél
Stílus: Bürokratikus
Célcsoport: Minden dolgozó
2. Felhasználási javaslat
Igazgató vagy, aki mindent megtesz a cége jó működése érdekében. Hatékony eszközöd a minden munkavállaló számára kiküldött igazgatói körlevél, ám úgy veszed észre, hogy kevesen olvassák ezeket, a végrehajtásukkal meg végképp nem törődik senki. Egy általános figyelemfelhívó körlevélre van szükséged, ami mindenki figyelmét ráirányítja a rendszeresen kiküldött igazgatói körlevelekre. Mi előkerestük neked a legjobbat, a Levéltáron belül is kiküldjük időnként, hogy javuljon a morál.
3. A levél
Kedves Kollégák!
 
Legfontosabb célunk piacvezető szerepünk megőrzése, sőt akár megszerzése is. Hónapok óta indítjuk és futtatjuk a kiemelt projektjeinket, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki, és hogy professzionalitásunk minden területen látható és érzékelhető legyen. Ezekre a kiemelt projektekre magam hívom/hívtam fel a figyelmeteket a minden munkavállaló számára kiküldött igazgatói körlevelekkel, kihangsúlyozva, hogy a projektek megismerése és a közreműködés elemi fontosságú cégünk minden egyes munkavállalója részére.
Az elmúlt napokban véletlenszerűen teszteltem figyelemfelhívó igazgatói körlevelem hatékonyságát, és azt kell, hogy mondjam, az eredmény elkeserítő. Nem ismeritek – tisztelet a kivételnek – a legfontosabb igazgatói körleveleim céljait, a tartalomról nem is szólva.
A hiányosságokat ezzel az általános figyelemfelhívó igazgatói körlevéllel orvoslom:
Mindenki figyelmét ismételten felhívom, hogy a témaspecifikus igazgatói körlevelekben foglaltakat kiemelt figyelemmel kezelje, mert azokat nem szórakozásból, hanem nagyon fontos cégérdekből küldöm ki!
Cégünk jövője múlhat azon, ha valaki nem ismeri igazgatói körleveleim tartalmát. Belső vagy külső audit bármikor történhet, ISO tanúsítványunk, SOX megfelelőségünk, vagy akár az egyik ügyfélszerződésünk múlhat azon, mennyire vagytok felkészültek. A felkészülés leglényegesebb része pedig az igazgatói körlevelekben közzétett információk haladéktalan és gondos áttanulmányozása, illetve végrehajtása.
Az igazgatói körlevelekben foglaltak követését a jövőben kiemelten fogom ellenőrizni, erről (és az esetleges szankciókról) hamarosan igazgatói körlevélben kaptok tájékoztatást. Figyelem! Ez az általános felhívás nemcsak a múltbéli, de a jövőbeni igazgatói körlevelekre is felhívja a figyelmeteket!
A cég jövője a Te jövőd, hanyagságoddal egyiket se veszélyeztesd!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
A hatás valószínűleg csak ideiglenes, érdemes havonta újra kiküldeni, és évente egyszer ráerősíteni egy igazgatói metakörlevéllel, ami az általános igazgatói körlevelekben foglaltakra hívja fel a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr662808192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2011.04.08. 13:44:55

SOX-tanúsítvány LoL (amúgy mind az)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.04.08. 13:56:31

Félve kérdem, adaptálható-e ez különösebb változtatások nélkül igazgatóhelyettesi vagy gyakorlatioktatás-vezetői gömblevéllé?

fontos lenne tudnom:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.08. 14:39:30

@vészmadár (pica pica):

Természetesen adaptálható, és abban is biztos vagyok, hogy akár egyedül is el tudod végezni ezt a komoly munkát, nem kell megvárnod a levél igazgatóhelyettesi kiadását :)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2011.04.08. 20:09:45

Olvastam a minap egy nagyon hasonló (és valóban elküldött)igazgatói levelet, de annak nem volt ilyen összefüggő a tartalma és normális a helyesírása. Nyilvánvaló, hogy vannak cégvezetők, akik tanulhatnának a leveleidből. :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.08. 20:32:44

@entropic:

Elég lenne, ha használnák a kész leveleimet, a tanulás az túl nagy elvárás. Én is egy körlevélből merítettem az ihletet :)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2011.04.08. 20:38:06

@Levéltáros:

Na, ebből is látszik, hogy te a kevéssé színvonalas valóságból képes vagy igazi műalkotásokat létrehozni. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.08. 21:40:55

@entropic:

A műalkotás szó szakszerű használata miatt mindenképpen te írod az első recenziót a Nagy Levélkönyvemről :)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2011.04.09. 18:25:02

@Levéltáros:

Köszönöm, ez igazán megtisztelő! Alig várom, hogy megjelenjen. :)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.10. 19:45:48

A posztot nem olvastam, de tuti jó. A nap dumája, hogy azért jó ez az egész, mert nincs még gyerek. A régi mánijám, tankkal végigmenni románián.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.10. 20:54:50

@ripők:

A nap dumájára a válasz, hogy azért még barátok leszünk. Bár én a pakolj, puculj híve vagyok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.10. 21:09:50

@Levéltáros: Sajnos vesztettél egy rajongót, töröltem a profilom. Hirtelen felindulás meg ilyenek. Jó az, amit csinálsz. Én is nekiállok rajzolni megint. Majd egyszer röhögünk ezen az egészen.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.10. 21:42:42

@ripők:

Fenébe, rajtam csattan az ostor. Mindegy, elviselem ezt is, mert az alkotó ember erős, mint az acél. Rajzolj és írj, aztán majd jobb lesz.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.10. 22:01:47

@Levéltáros: Mőőőhee! Nem lesz jobb soha és akkora lúzer vagyok, hogy csak a másodikon lakom. Max egy combcsonttörés mégha fejest ugrom is. De persze nem, mert akkor ki vinné a hátán a blogot...? Moderájj ki, de azért a KURVA ISTENIT.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.10. 22:51:03

@ripők:

Fiam is ezt nyomta ma egész nap leckeírás közben: sose lesz vége; mennyit szenved; én nem tudom, neki mennyit kell dolgoznia stb. Nem tudtam megvigasztalni, de mostanra vége lett a szenvedéseinek.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.04.10. 23:11:04

@Levéltáros: Holnap én leszek, aki ráddudál és kipöckölöm a csikket az autóból. Szerencse, hogy nincs gyerekünk, bár szép és okos lenne, mint én. K*rva i*tenit.
süti beállítások módosítása