Levél nagy rajongója vagyok, őszinte érdeklődéssel olvasom a falu híreit, örülök a fejlődésüknek, és bár nem vagyok a lakosuk, de nevemből adódóan büszkén vállalom a közösséget Önökkel.
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Tanács
Stílus: Barátságos
Célcsoport: Levél polgármestere
2. Felhasználási javaslat
Ha te is Levéltáros vagy, esetleg van egy Levéltárad, akkor érdemes felvenned a kapcsolatot Levél községgel. Fogjanak össze a hasonlók.
3. A levél
Tisztelt Polgármester Úr!
 
Levél nagy rajongója vagyok, őszinte érdeklődéssel olvasom a falu híreit, örülök a fejlődésüknek, és bár nem vagyok a lakosuk, de nevemből adódóan büszkén vállalom a közösséget Önökkel.
Nem szeretnék tolakodónak tűnni, vagy éppen a falu életébe beavatkozni, de van néhány ötletem, amit szívesen megosztok Önökkel, ha tetszik, használják nyugodtan.
Hírlevelükben, a Hír-LEVÉL 2011. I. negyedévi számában láttam Arany Tamás cikkét „Mert olvasni jó…” címmel – remélhetőleg állandó rovat lesz –, ami a könyvtárukban fellelhető könyvekről adott kis ismertetőt, kedvcsinálót. Olvasni tényleg jó, de ha megenged egy megjegyzést: nem csak a könyvtárukban fellelhető műveket érdemes propagálni, hanem bármi színvonalas olvasnivalót – nem csak hagyományos nyomtatott terméket –, mert aki megszereti az olvasást, az előbb-utóbb a könyvtárba is betér. Ajánlok is rögtön egy kitűnő internetes honlapot, folyamatosan frissülő tartalommal, a Levéltár blogot (leveltar.blog.hu). Szinte magától értetődő, hogy Levél hírlevele egy leveleket publikáló Levéltárat ajánl az olvasók figyelmébe.
Segítségemet is felajánlom a Hír-LEVÉL tartalommal való feltöltéséhez, szívesen írok bármit – például szórakoztató leveleket – lapjukba, amennyiben igénylik, természetesen önkéntes munka keretében.
A honlapjuk egyik rovata, az Akikre büszkék vagyunk talán megérdemelne egy kis frissítést. Nem feltétlenül a díszpolgárok számát kellene növelni – bár ha van méltó jelölt, akkor mindenképpen érdemes megválasztani –, inkább csak szélesíteni kellene azok körét, akik Levélhez kötődnek, esetleg levelekkel foglalkoznak, netán a nevük utal a falu nevére. Nem akarok konkrét tanácsot adni, bizonyára Önök is találnak megfelelő jelöltet a faluból, a megyéből, vagy akár az internetről.
Végezetül újra hangsúlyozni szeretném, hogy Levél őszinte híve vagyok, nagyon tetszik a falujuk, és szerény eszközeim segítségével hozzá szeretnék járulni eredményességükhöz. Bármikor rendelkezésükre állok!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
De szép is lenne, ha a legszebb nevű magyar falu és a legjobb magyar levéltári blog összefogna!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr472810821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása