Mi van veled, rég láttalak, boldog vagy? Ráérsz egy hónap múlva, <dátum>? Csak így a közepébe, de hát ezt megszokhattad tőlem, így lángolt fel a szerelmünk is, és most dramaturgiai okokból a viharos szakításunkat nem idézem fel, de az is passzolna a hirtelen stílusomhoz.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Esemény
Stílus: Pofátlan
Célcsoport: Volt barátnőid
2. Felhasználási javaslat
Házasodsz, és villantani akarsz barátaid előtt, ezért szervezel az esküvő utáni vacsorára egy asztalt, ahová a volt barátnőidet ülteted. Ez szépen demonstrálja újdonsült feleséged számára, hogy nagyszerű ember vagy, ő is számíthat majd rád akár a válás után is, te tényleg komolyan gondolod a holtomiglan-holtodiglant.
Levelünkkel a szervezés terhét levesszük a válladról, te csak küldd szét volt barátnőidnek.
3. A levél
Drága barátnőm!
 
Mi van veled, rég láttalak, boldog vagy? Ráérsz egy hónap múlva, <dátum>? Csak így a közepébe, de hát ezt megszokhattad tőlem, így lángolt fel a szerelmünk is, és most dramaturgiai okokból a viharos szakításunkat nem idézem fel, de az is passzolna a hirtelen stílusomhoz.
Képzeld, házasodni fogok! Megtaláltam az igazit, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy meghívlak az esküvőmre, és utána a lagzira is. Én komolyan gondolom, amit utánad üvöltöttem, amikor zokogva elrohantál tőlem: Legyünk barátok! Akkor a szerelmünk véget ért, és a barátságunk nem indult el, de az idő talán elfedte a sok keserűséget, amit látszólagos hűtlenségem okozott neked. Ma már barátkozhatunk, és a kezdőlépést akár az esküvőmön is megtehetjük, ezért kérlek, fogadd el a meghívásomat, és gyere el mindenképpen! Nagyszerű társaságot biztosítok számodra, lesz a vacsorán egy volt barátnők asztala, ahová meghívtam azokat az exeimet, akik a legfontosabbak voltak számomra. Ugyebár lesz közös témátok, és ami a legjobb, talán sikerülhet kibeszélni pár olyan konfliktust, ami nyomhatja egyik-másiktok lelkét, féltékenység, veszekedés, hajtépés (vagy az nem te voltál, hanem egy másik?).
Nagyszerű ötlet, ugye? Egy barátom esküvőjén láttam ugyanezt, csak ott sokkal kisebb volt ez az asztal. Nem szeretném, ha valami lúzernek tűnnék, akinek csak néhány csaja volt az életében, ezért mindenképpen számítok igenlő válaszodra! Lesznek facér férfiak is!
 
Baráti csókkal,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha menyasszonyod megcsinálja a volt barátok asztalát, akár még partnerközvetítő irodát is nyithattok. Vagy pankrátor iskolát.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr922830383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása