Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Levelük alapján azonban úgy látom, hogy Önök nem értették meg tettem mögöttes mozgatóit – amik a hírhedt videó elkészítéséhez vezettek –, amin nem is csodálkozom, hiszen én vagyok a Nobel-díjas (kétszeres), Önök egyszerű akadémikusok.
1. Kategorizálás
Kategória: Hivatalos
Alkategória: Felszólítás
Stílus: Felsőbbrendű, pökkhendi
Célcsoport: Svéd Királyi Tudományos Akadémia
2. Felhasználási javaslat
Olvasói kérésre (lásd a szavazást) most a pornó vonalat erősítjük.
Van/volt néhány olyan kiemelkedő tudós a világon, aki hozzád hasonlóan kétszer is elnyerte a Nobel-díjat, de olyan, akitől a Svéd Királyi Tudományos Akadémia visszaköveteli mindkettőt (és a kétszer egymillió dollárt), nincsen. Egy rendkívül kellemetlen helyzet miatt méltatlannak ítélnek a kitüntetésre, ugyanis felkerült a netre egy olyan videó, ahol két fiatalkorú lánnyal és egy csacsival kerülsz intim kapcsolatba úgy, hogy a nyakadban lógnak a díjaid, vadul paskolod a lányokat a dollárkötegekkel, és azt üvöltöd, hogy „a csacsi után szúrlak téged is, Nobel!”.
Az állatvédők, az erkölcsrendészet és az adóhatóság is vizsgálatot indított ellened, de ezeket te is tudod kezelni, nem segítünk. Mi a díjak visszavonását akadályozzuk meg levelünkkel, küldd bátran a Svéd Királyi Tudományos Akadémiának.
Sokáig úgy gondoltuk, hogy ezt a levelet soha nem tudja felhasználni senki, mert nagyon speciális körülmények szükségesek a használatához, de a te eseted pont kapóra jött nekünk, mert kémiai és fizikai Nobel-díjas vagy, akárcsak Maria Skłodowska-Curie. Orvosi- vagy békedíjasokkal semmit nem tudnánk kezdeni, akármennyire is perverzek.
3. A levél
Tisztelt Tudományos Akadémia!
 
Mély sajnálattal vettem tudomásul, hogy mind a fizikai, mind a kémiai Nobel-díjamat visszakövetelik azzal a nevetséges indokkal, hogy méltatlanná váltam a kitüntetésekre. A díjakhoz minden jogom megvan, azokat vissza nem adom, mert felfedeztem a <kémiai felfedezésed> és a <fizikai felfedezésed>, az emberiség jobbulása érdekében.
Levelük alapján azonban úgy látom, hogy Önök nem értették meg tettem mögöttes mozgatóit – amik a hírhedt videó elkészítéséhez vezettek –, amin nem is csodálkozom, hiszen én vagyok a Nobel-díjas (kétszeres), Önök egyszerű akadémikusok.
Néhány gondolatban ezért megindokolom, mi célból forgattam le elemző anyagomat a prostituáltakkal és a szamárral:
  1. Bizonyára rendszeresen olvassák Önök is publikációimat, és nemcsak a tudományos tartalmat, hanem a szórakoztató és irodalmi stílusomat is értékelik. Magam is felismertem a stílusomban rejlő potenciált, és célul tűztem ki az irodalmi Nobel-díj megszerzését is. Kettő már van, a harmadik könnyebben megy.
  2. Hiába tudok írni, témára szükségem van. Ezért alámerítkeztem az élet sűrűjébe, és napjaink egyik legnépszerűbb témájánál kötöttem ki, az állatos pornónál. Ismétlem, irodalmi alkotásomhoz gyűjtve anyagot.
  3. Magamat meghazudtolni nem tudom és nem is akarom, ezért a témagyűjtő orgiáimhoz kémiai anyagokat is vettem magamhoz – alkoholt –, és kísérleti jelleggel figyeltem az emberi testre gyakorolt hatását, ill. a kémiai vegyületek reakcióit. Majd egyszer publikálom az eredményeimet, hiába, elsődlegesen mégis csak Nobel-díjas kémikus vagyok.
  4. Mint bizonyára tudják, a fizikai Nobel-díjamat nem valami homályos elméleti fejtegetéssel érdemeltem ki, hanem kísérletekkel is igazoltam az általam megjósolt törvényt. Empirikus úton gyűjtöm regényem témáit is, nem elméleti síkon akarom felderíteni a pornóipart.
  5. A prostituáltak és a szamár tehát egy olyan irodalmi tanulmányhoz kellettek, ahol fizikai valójukban akartam megismerni az eseményeket, és ehhez kémiai katalizátorokat is igénybe vettem. Nincs ebben semmi különös, de a nagyfokú profizmusomat az átlagember nem tudja értékelni.
Fentiek alapján a további zaklatásomtól tekintsenek el, és a jövő évi irodalmi Nobel-díjra a művek értékelését fejezzék be, mert hamarosan küldöm a nyertes regényt.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ugyan az irodalmi Nobel-díjat nem kapod meg, de a fizikait és a kémiait megtarthatod. És legközelebb ne videózz, ha kiereszted a gőzt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr491925050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása