Az Index nem azért lett sikeres, mert ütött rúgott mindenkit, hanem mert szellemesen csinálta. Üde színfoltként jelentünk meg a magyar internet egén, kifinomultan bántva minden nálunk butábbat (mindenkit).
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Szellemes
Célcsoport: Irritáló blogger
2. Felhasználási javaslat
Címlapszerkesztő vagy az Indexnél, és minden nap a blog.hu végtelen tengeréből próbálod kihalászni a ketrecbe rakható posztokat. Sok szemetet kell elolvasnod közben, szerencsére a legtöbbjét rögtön el is felejted. Ám van néhány igazán bunkó alak, akik az Index és a blog.hu fricskázását tartják a legkifinomultabb humornak, és olvashatatlan blogjukon rendre posztolnak valami mocskot. Az egyik ilyen blog legutóbbi élcelődése kivágta a biztosítékot nálad, és elhatároztad, hogy megleckézteted a nyavalyást, megmutatod, milyen is az igazi szellemesség.
Tudjuk, hogy te ennél sokkal jobbat is tudsz írni, de az időd értékes, foglalkozz inkább a címlapszerkesztéssel, a szemetet mi kezeljük.
3. A levél
Drága Blogger!
 
Kened rendesen az Indexet meg a blog.hu-t, ráéreztél a stílusra! Mi is ezzel lettünk sikeresek, osztjuk az észt halomba, mert ezt veszik az olvasók. Egy apró tanácsot azért adok, mert szolgáltatóként és szerkesztőként személy szerint is fontosnak tartom, hogy segítsük az ügyfeleinket: csináld színvonalasan!
Az Index nem azért lett sikeres, mert ütött rúgott mindenkit, hanem mert szellemesen csinálta. Üde színfoltként jelentünk meg a magyar internet egén, kifinomultan bántva minden nálunk butábbat (mindenkit). A bántást jól utánzod, a kifinomultságot nem érzem, és az, hogy célpontként minket választottál, önértékelési problémákat vet fel.
Drága Blogger! Ekézz minket nyugodtan, kibírjuk. Nagyszerű posztjaidat ne csak az Index, hanem a többi nagy netes portál címlapján is keresd rendszeresen, ugyanakkora eséllyel azokra is kikerülhetsz.
 
Üdv:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Szerencse, hogy nem pazaroltad a Drága Idődet! a levél megírására, buta pislogáson kívül mást nem érsz el vele. Van, akit nem lehet szellemesen bántani. Ugye nem pislogsz?

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr382267766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.09.09. 10:45:18

Hát ez zseniális. Szerintem egy az egyben így gondolják. De mi vagyunk a betegek, nem ők. Mert nekik ez a munkájuk, ebből élnek, mi meg a meló helyett toljuk. Picit úgy érzem magam, hogy olyanok vagyunk mint a hardcore vonatbuzik, akik svájcban 500 (forinthoz képest momentán bivalyerős) svájci frank leperkálása fejében egy fél órácskát az igazi mozdonyt vezethetik.
B+, most, hogy zsinórban a sokadik posztom egymás után index-ketreces, úgy érzem, hogy lassan jobban be tudom lőni az blog.hu szerkesztők ízlését, mint a nejemét.
És ez nem dicsekvés (amúgy persze, hogy az) inkább vezeklés. Mert mi a csipa hasznom van az Index címlapokból?
Ahh, szánalmas függő vagyok, Csernus doki, ide lőj!:-)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.09. 20:48:03

@Styxx:

Kicsit csendesebben, még fizetőssé teszik a blog.hu-t!
süti beállítások módosítása