Iktatószám: huszonhét

1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Esemény
Stílus: Pofátlan
Célcsoport: Barátok, ismerősök, barátok ismerősei, bárki
2. Felhasználási javaslat
Nem tudsz hová menni szilveszteri bulira, egy vacak meghívást nem kaptál még. Egy ideje már szóbahozod minden beszélgetéskor, hogy te milyen nagy particsászár vagy, ráadásul a szilvesztered még szabad, de senki nem invitál sehová. Baj van. Nem jött be a 'Hamis teszt' levél?
Egy levél a barátoknak és ismerősöknek – akármilyen távoliak is – megoldást hozhat, hiszen meggyőzheted őket, hogy partiképes vicces alak vagy, aki feldobja a szilveszteri bulit. A levelet egy címzettnek küldd egyszerre, ne derüljön ki az első másodpercben, hogy micsoda lúzer vagy.
3. A levél
Kedves barátom,
 
Bajban a haza, rendül a lélek, megy a has. Egyszóval oltári nagy probléma lehet az egész rendszerben, mert a meghívódat, amit küldtél nekem a szilveszteri bulidra, nem kaptam meg. Hogy mi, kapsz te is a fejedhez? De nem ám, az ám!
Mit csináljunk, kérdem én. A legegyszerűbb, ha újraküldöd, én meg megyek. Az óévbúcsúztatásra elképesztő italkészletet állítottam egyébként össze, a Moulin Rouge bárfőnöke összepisilte magát, amikor az itallap első oldalát megmutattam neki (csak távolról és ellenfényben persze, egyébként garantált a szívroham!).
Várom kedves leveled a pontos címmel, a dátum nem fontos.
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha elég sok ismerősnek el tudod küldeni ezt a levelet, akkor garantált a meghívó. Sok a felelőtlen ember, aki azt hiszi, hogy nem tudsz te egy bulit tönkretenni. A bűzbombát éjfélkor dobd a tömeg közé, megérdemlik, nem hívtak meg maguktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr451631175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.12.31. 00:30:22

Ismerős, mikor a felelőtlen emberek nem emlékeznek arra, tettek-e könnyelmű meghívási ajánlatokat. :) Garantált a siker valóban így.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.31. 19:38:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Így lehet felelősséget tanulni, a saját kárán tanul az ember. Vagy nem.
süti beállítások módosítása