1. Kategorizálás

Kategória: Közösségi
Alkategória: Nyílt levél
Stílus: Forradalmi
Célcsoport: Internetezők, ufó hívők és ellenzők
2. Felhasználási javaslat
Egy kicsi, de lelkes csoport tagja vagy, a magyar ufó-kutatók egyik háttérembere. A szervezet havi gyűléseiről egyre gyakrabban távozol lehangoltan, mert azt látod, hogy folyamatosan csökken az érdeklődők száma, és ha észlelés van, alig néhányan mentek ki dokumentálni és archiválni. A kilencvenes években még népszerű szervezetetek lassan elenyészik, nincs utánpótlás, egyre kevesebb a fiatal, aki az ufó-kutató életpályát célozza meg.
Kétségbeesett lépésre szánod el magad, egy nyílt levelet indítasz útjára, hogy felrázd az országot a tespedtségből. Talán még van esély megmenteni az egyik legfontosabb tudományágat, a másik verzióba jobb bele sem gondolni. A Levéltár segít.
3. A levél
Emberek!
 
Végső kétségbeesésemben teszem közzé nyílt levelemet, mert a szemünk láttára szűnik meg az egykor dicső magyar UFO-kutatás.
A segítséged kell az életben tartásához!
Tudom, hogy sokan lenéznek és kinevetnek minket, de ez nem érdekel, megszoktam már. Azért a sajnálkozó embereket meg szoktam kérdezni, hogy jobb lenne, ha az alkoholizmust választanánk hobbinak, mint annyi más ember hazánkban? Ugye, nem?
Seth Shostak, vezető amerikai csillagász szerint 20 éven belül valószínűsíthető egy első típusú találkozás, amikor is egyértelmű bizonyítékot kapunk az idegenek létezéséről. Belátható, hogy egy ilyen információ alapjaiban fogja felforgatni a föld minden lakójának életét. Aki felkészült lesz, amikor ez az esemény bekövetkezik, előnnyel indul az idegenekkel való közvetlen kapcsolat kiépítésére.
Ha nem teszünk semmit, a magyar UFO-kutatás a megjósolt időpontra teljesen megszűnik!
Bizonyítékunk lesz az idegenek létezésére, de nem lesz szakemberünk, aki a magyar érdekeket képviselné a nemzetközi (és csillagközi) projektekben.
Ezért kérem minden UFO-t és tudományt pártoló ember segítségét, hogy legalább érdeklődésével, pozitív üzeneteivel támogassa a magyar UFO-kutatást! Szervezetünkről, aktuális programunkról és akcióinkról itt adunk részletes tájékoztatást: <link hozzátok>.
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Felkerültök a nagy nettérképre, és bár sokan kiröhögnek benneteket, a támogatóitok száma növekedésnek indul. Nem lenne rossz elgondolkoznotok azon, hogy ufó-kutatók mellett marketingesekre is szükségetek van. Te akár kandidálhatsz is a pozícióra, van rá tehetséged.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr421678151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.26. 10:43:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Köszi. Most látom, hogy új kép van, Mulder ügynökösödsz :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.02.05. 14:00:58

@mikk79: Szerintem ha tényleg idegenek voltak, akkor hagytak egy levelet a földön, és akkor mi azt megtaláljuk, mert a Levéltár keze mindenhová elér. Lesz bizonyíték.
süti beállítások módosítása