1. Kategorizálás

Kategória: Céges
Alkategória: Akció
Stílus: Régi vágású
Célcsoport: A megbízható embereid
2. Felhasználási javaslat
Vidéki rendőrfőkapitányként megszoktad már, hogy helyi és országos politikusok szolgaként kezelnek, de ez a mostani suttyó nagyon elvetette a sulykot. Nem elég, hogy részegen vezetett és nem fújta meg a szondát, de még ő akar elégtételt az elvett jogosítványa miatt. A jogsit visszaadtad neki, hogy megnyugodjon és leszálljon rólatok, de a fekete noteszedbe felírtad a nevét, hogy adandó alkalommal bosszút állj. Itt az adandó alkalom, ezzel a levéllel indíthatod az akciót.
A legmegbízhatóbb embereiddel régóta működtetitek a félig-meddig illegális igazságosztó brigádot, megleckéztetitek azokat, akik letértek a helyes útról. Semmi durva dolog, csak szakszerű nyomozás, kis bizonyíték gyártással, de csak azért, hogy a bűnösről ki is derüljön, hogy bűnös.
3. A levél
Harcostársak!
 
Mint nejlonszatyor a biohulladék tisztítóban, úgy állunk ellen az általános romlásnak. Kitartunk, mindhalálig!
Találtam megint egyet, aki érdemes a figyelmünkre, adatai mellékelve. Járművezetés ittas vagy bódult állapotban a kiindulópont, de a közélet tisztasága elleni bűncselekmények cím szinte mindegyikét érintette utána, tipikus eset, királygyerek, akin nagyot koppantunk.
Ismerem egy ideje, tudom, mik a gyenge pontjai, hol találunk fogást a szaroson. A Bűnügyi Osztály feladatai ezek lesznek:
  • <Nyomozó Alosztályvezető neve>: döglött ügyeket összegyűjtöd, ahol van DNS minta, de nincs esély a tettest megtalálni.
  • <Bűnmegelőzési Alosztályvezető neve>: beszerzel egy DNS mintát a delikvenstől.
Vizsgálati Osztály feladatai:
  • <Életvédelmi Alosztályvezető neve>: rámegyünk erre a vonalra is, elővesszük a Fenyő-ügyet, két hónapig benntartjuk vele, aztán ejtjük a gyanút. Keríts indokot, kapcsolatot, legyen meg a vezető szál.
  • <Bíróság Elé Állítási Alosztályvezető>: legyen lehallgatásra és titkos adatgyűjtésre engedély, <Életvédelmi Alosztályvezető neve> adja az indokot. Heti egy újabb ügyet fogunk rajta, pörög a szaros rendesen.
Ha megvan minden, akkor egy hónap lehallgatás után bevisszük, először a Fenyő-ügy miatt. Rabosítjuk, és nem nyilatkozunk, még a monogramját sem adjuk ki hivatalosan. Majd én beszélek a megyei lappal, terítik az infót. Ejtjük a Fenyő vádat utána, de az egyebek miatt benntartjuk. Utána a szokásos menet, elővesszük az összes ügyet, amit a lehallgatással találtunk, plusz még ráeresztünk két döglöttet, hogy a statisztikánk javuljon.
Arra figyeljetek majd, hogy melyik cellába kerül, ennek jár a bónusz, rakjuk a Kicsihez és a Durvához, azok majd bevezetik a finomságokba.
Összetartás!
 
Üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ez profi gépezet, elkötelezett és tapasztalt emberek csapata, megy majd minden, mint a karikacsapás. Kár, hogy csak ezekben a szürke ügyekben vagytok ilyen hatékonyak.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr991705248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.02.04. 21:17:18

Miért nincsenek szóviccek a Levéltárban?
süti beállítások módosítása