Rendszeresen repülök Ferihegyről, és ez mindig nagy örömmel tölt el, mert látom a folyamatos fejlődést, a soha nem szűnő akarást, hogy nekünk, utasoknak kényelmesebbé tegyék az utazásunkat.
1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Reklamáció
Stílus: Udvarias
Célcsoport: velemeny@bud.hu
2. Felhasználási javaslat
Ha Ferihegyi utazásod a szokásosnál is idegesítőbbre sikerült a biztonsági vizsgálat miatt, ezzel a levéllel add ki a dühöt magadból.
3. A levél
Tisztelt Budapest Airport!
 
Rendszeresen repülök Ferihegyről, és ez mindig nagy örömmel tölt el, mert látom a folyamatos fejlődést, a soha nem szűnő akarást, hogy nekünk, utasoknak kényelmesebbé tegyék az utazásunkat.
A legújabb fejlesztésük, a SkyCourt pedig hatalmas büszkeséggel tölt el: nemzetközi szinten is megállja helyét az új terminál, és ha tényleg csökkennek a hosszú sorok, kevésbé lesznek megalázóak a biztonsági vizsgálatok, akkor nemcsak szép, de hasznos is lesz a sokmillió eurós beruházás.
Nagyra értékelem, hogy az építkezésről folyamatosan tájékoztatnak, ha jól emlékszem (márpedig jól emlékszem, volt időm elolvasni a sorban állás közben), ez van kiplakátozva az ideiglenes gipszkarton falakra a hosszan kígyózó sorok mellett:
Tisztelt Utasaink! Hamarosan megkezdi működését a Ferihegyi repülőtér új utasforgalmi csarnoka, a SkyCourt. Az új csarnok nagymértékben javítja a kiszolgálási körülményeket, megkönnyíti az Önök utazását, és jelentősen lecsökken a biztonsági vizsgálat ideje. Az átadásig tartó, építkezés okozta kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, mindent megteszünk az Önök zavartalan kiszolgálása érdekében. Megértésüket köszönjük!
A biztonsági vizsgálaton átesve – és friss élményeivel gazdagodva, egyben testközeli barátokat szerezve –, az udvarias plakátra még emlékezvén akadt a kezembe a véleménykérő kis prospektus, miszerint „fontos számunkra az Ön véleménye!”.
Kedves Barátaim, ha tényleg kíváncsiak vagytok, megírom! Az a véleményem, hogy az építkezés miatt mentegetőző plakát szövege kicsit füllentősre sikerült, egy tiszta gondolatnak jobban örülnék, cseréljétek a plakátot például erre:
Tisztelt Utasaink! Hamarosan megkezdi működését a Ferihegyi repülőtér új utasforgalmi csarnoka, a SkyCourt. Ideje lesz, hiszen évek óta túlzsúfoltak a termináljaink, emiatt idegbeteg itt mindenki, még a személyzet is: udvariasan mosolygó, ugyanakkor széthajtott, frusztrált szörnyetegek, eltelve az Önök iránt érzett gyűlölettel. Kérjük, ne ingereljék őket; hiába készülnek elő a vizsgálatra, vesznek le minden fémtárgyat, kabátot és zakót, az őrök megszokták a sorokat, és bármi áron fenn is tartják azokat. Ha okoskodik az utas, levetetik a cipőjét is. Ha megjegyzést tesz az utas, kézzel átvizsgálják a csomagját is. Ha sürgeti a vizsgálatot az utas, személyi motozásra rendelik. Ha nem akarja, hogy testüregeit is átvilágítsuk, akkor i.) ne nézzen az őrök szemébe, ii.) válaszoljon, ha kérdezik, de beszélgetést ne kezdeményezzen, pláne ne legyen rosszindulatú megjegyzése, iii.) haladéktalanul hajtsa végre az őr minden parancsát, iv.) utazás előtt használjon Vazelint. Megértésüket köszönjük!
Tudjátok, csak őszintén!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Álnéven küldd, különben legközelebb megjáratják benned a gumibotot is!

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr22726185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása