Olvasó

 
A mai Hírlevelet mi, a back office dolgozói írjuk a nagypofájú levéltárosok helyett, megszereztük a szükséges jelszavakat a publikáláshoz. Rohadt perverzek vagytok, ha idejártok szórakozni, de most megkapjátok a rögvalóságot meg a vérzivatart. Életre szóló élmény lesz, de nem tart sokáig, olvassatok gyorsan, mert kitöröljük ezt a hányadék blogot, már csak egy karaktert kell visszafejteni a szuperjelszóból. A sok „szakember” majd sírdogálhat, élen a fasztakarcs Levéltárossal, hogy tönkrement az életük munkája. Ja, de nekünk az életünk, amikor megismertük őket. Szegényebb a világ ezzel a bloggal, de mi majd gazdaggá tesszük.
 
Változások a Levéltár életében
Volt – nincs, ez elég nagy változás lesz, nem de bár? Hannibál nem koppant akkorát, mint amekkorát a Levéltáros fog, ha meglátja a sóval behintett Levéltárát. Zéró, nulla, semmi, nihil, az lesz itt, nem szórakoztató blog!
 A Levéltár új épülete
 
Új kategóriák
Haha, még régiek se lesznek.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Izgalmas az élet a Levéltárban, csak úgy fortyog a sok indulat – írná az a beképzelt majom Levéltáros, de nem teheti, mert elintéztük! Helyszíni jelentés, mélybulvár infók, csak nektek: szétvertük az egész hordát, vértrágyában gázolunk, és soha ilyen jól még nem éreztük magunkat. Kis testmozgás – tényleg kicsi, mert a sok papírmetélt leveles nekünk nem ellenfél –, és a hosszan lecsengő agresszió, nincs ennél jobb.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjúalanya a titkárságvezető, aki működteti a Levéltár működéséhez szükséges adminisztrációt, és a szakemberek számára megteremti az ideális munkakörnyezetet. A back office lelke.
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
Szarok bele, dönteném a Dunába az egészet.
Megosztanál az Olvasókkal egy kedves történetet a Levéltár életéből?
Wow, ez az egész Hírlevél az én kedves történetem, miénk a hatalom, pusztítjuk a Levéltárat! És a pont most kerül az i-re, a durva vírus itt az interjú végén, ami minden olvasó gépét tönkrevágja!
 
Ennyi, anarchia és pusztulás!
                Az ex- Levéltár back office csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr961788065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása