Mi tudunk fény feletti sebességgel utazni, korlátlan energiát nyerni a vákuumból, nálatok nagyon fejlett a levelezési kultúra, hogy csak egy lehetséges esetét említsünk a tudáscserének.
1. Kategorizálás
Kategória: Legteteje
Alkategória: Esemény
Stílus: Profi
Célcsoport: Emberiség
2. Felhasználási javaslat
Folyamatosan figyeljük, hogy kik olvassák a Levéltárat, és egy ideje különös IP címeket jelez a központi monitorozó rendszerünk: Földön kívüli címtartományokat. Azt mindig tudtuk, hogy nagymenők vagyunk, de néhány hónappal későbbre prognosztizáltuk azt az időt, amikor Naprendszeren kívüli olvasóink is lesznek. Úgy látszik, tényleg van pozitív hatása annak, ha egy poszt az Index címlapra kikerül.
Most kedves ufó olvasóinknak nyújtunk át egy levelet, hiszen nem árt, ha az első kapcsolatfelvétel profi módon történik. Ez a levél tökéletes ún. harmadik típusú találkozások előkészítésére, bár tesztelni még nem tudtuk. Természetesen földi nyelven adjuk át, hogy megértsük, amikor megkülditek nekünk.
3. A levél
Földlakók!
 
Az emberiség ötmillió éves történetének legfontosabb napja a mai, az első kapcsolatfelvétel egy földönkívüli értelemmel, velünk. Fajunk, a <fajotok neve> régóta figyel már benneteket, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy felfedjük kilétünket, személyesen is találkozzunk.
Békés céllal érkeztünk, minden szintű tudáscserére nyitottak vagyunk, és hisszük, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció fajaink számára csak előnyöket nyújt majd a következő időszakban. Mi tudunk fény feletti sebességgel utazni, korlátlan energiát nyerni a vákuumból, nálatok nagyon fejlett a levelezési kultúra, hogy csak egy lehetséges esetét említsünk a tudáscserének.
Felajánljuk az emberiségnek a Nagy Galaktikus Tanácshoz való csatlakozás lehetőségét, ahol minden értelmes faj egyenlő eséllyel képviselheti érdekeit és juthat korlátlanul a tudáshoz. A világegyetem nagy, elfér benne mindenki, és a legjobb hír az, hogy béke van mindenhol és csak egykulcsos az adórendszer.
Szerzői és szomszédos jogok miatt kötelességünk még megemlíteni, hogy ez a találkozó nem jöhetett volna létre a nagyszerű Levéltár közreműködése nélkül, de ez nyilván minden ember előtt közismert.
 
Fajközi üdvözlettel:
<Aláírás>
4. A levél hatása
Általános jólét köszönt be a Földön, a világegyetem többi részén pedig eddig elképzelhetetlen magasságokba emelkedik a levelezési kultúra. Örülünk, hogy aktív részesei lehettünk a Nagy Találkozásnak, önzetlen segítségünk a továbbiakban is fajtól és naprendszertől függetlenül mindenki rendelkezésére áll.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr11849107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása