Ui.: Remélem, vagytok annyira bátrak, hogy mocskolódó szavaitokat egy esetleges rágalmazási perben is vállalni meritek.
1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Felszólítás
Stílus: Pont, mint a blogodban
Célcsoport: BlogWatch
2. Felhasználási javaslat
A blogokról blogolókról mi nem írunk semmit, mert mi Mozart vagyunk, nem kritikus, de te bekaptál egy rossz kritikát, teljesen alaptalanul. (Szerinted. Szolgáltatóként mi nem foglalhatunk állást.) A BlogWatch értékelte a blogodat, és a rettegett „Fiók” kategóriába kerültél. (Mi már itt értetlenkedünk, mert a „Feed” és „Fiók” kategóriák értelmetlenek, van a Levéltár [olvasandó] és van a minden más [kerülendő] kategória, minek ezt cizellálni.)
Küldd el ezt a levelet a kritikusaidnak, az eredmény garantált. Fontos, hogy azok a banális első gondolatok mind szerepelnek a levélben, amik a hozzád hasonló sikertelen bloggernek az eszébe jutnak (jutnának) egy negatív kritika kapcsán, ezért amikor kirakod a blogodban a válaszleveledet, sok támogató üzenetet fogsz kapni, tehát igazad van (lesz).
(A zárójelekről [és egyéb finomságokról] részletek itt.)
3. A levél
Fiókhuszárok,
 
Magatokat már értékeltétek, csak szégyellitek, ugye? Nem látom a posztok között a BlogWatchról a kritikát, csak nem a fiókban vagytok?
Ha figyelmesen olvastátok a <blogod> posztjait és a hozzászólásokat, láthatjátok, hogy sokan kommentelnek nálam, egy igazi közösség épült ki a hasonlóan érző és gondolkodó emberekből. Csak így mindenkit lehülyéztek, mert nektek nem jön be a blogom? Nem kell olvasni, van sok más érdekes dolog a neten, nektek például a <legdurvább meleg blog, amit titokban olvasgatsz> való szerintem.
Kérem, hogy olvassátok újra kommentekkel együtt a <blogod>-t, és amennyiben az értékelésetek nem változik, a rólam szóló posztot azonnal töröljétek a BlogWatchról. Ha önkritikusan beismeritek tévedéseteket, akkor a „Feed” megjelöléssel maradhat a pozitív üzenetű poszt.
Ha nem a fenti két opciót választjátok, akkor komoly következményekkel néztek szembe, lásd utóirat.
Egyébként lehet elkerülni a blogomat, köszi az érdeklődést, de nincs rátok szükségem!
 
Üdv,
<Aláírás>
Ui.: Remélem, vagytok annyira bátrak, hogy mocskolódó szavaitokat egy esetleges rágalmazási perben is vállalni meritek.
4. A levél hatása
Ha a levelet személyesen továbbítják a BlogWatchnak az albán blogszolgáltatónál megismert barátaid (maffia 2.0), akkor nagy eséllyel a „Feed” kategóriába rak át a kritikus, miután kikerült a rehabilitációs intézetből. Mi elhatárolódunk mindentől, legfőképpen a blogodtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr961908748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WatchWitch · http://blogwatch.blog.hu 2010.04.20. 10:52:18

:D
Ha megkapjuk az első levelet, a megfelelő <behelyettesítésekkel>, ígérjük, hogy szólni fogunk (még a rehabilitációs intézet előtt)... :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.20. 11:24:54

@WatchWitch: Sajnos a levelek felhasználóit nem tudom kontrollálni, de remélem, hogy nem lesz nemzetközi konfliktus a sértett bloggerek miatt :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.30. 23:57:00

@Farkasokkal táncoló:

Ha ezt BlogWatch bloggereinek írtad, akkor rossz helyre, én csak őket kritizálom csak, más blogokat nem.

Amúgy nem rossz, nekem feed :)
süti beállítások módosítása