Sajnos mindketten kiestünk a versenyből, pedig az elején biztosra vettem, hogy a döntőbe csak mi kerülünk be, mert a sok tehetségtelen protekciós elvérzik addigra. De hiába, a tévét a szponzorok irányítják, akinek csak csillogó tehetsége van, de támogatója nincs, az eddig juthat.
1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Ajánlat
Stílus: Önelégült
Célcsoport: Versenyzőtársad
2. Felhasználási javaslat
Kiestél a zenei tehetségkutató versenyből, pedig mind a hangod, mind a kinézeted alapján a döntőbe várt az egész család. Szerencsére te egy erős és kreatív fickó vagy, meglátod az új lehetőséget ott is, ahol más már feladja.
Végiggondoltad a kiesettek listáját, és elhatároztad, hogy összeállsz az egyik lánnyal, akinek a hangja és a teste sem rossz, mert így lehettek igazi sztárok: a bulvárreceptet ismered. A levelet mi adjuk a nagyszerű tervedhez, küldd a jövendőbeli partnerednek.
3. A levél
Drága <szintén kiesett társad>,
 
Sajnos mindketten kiestünk a versenyből, pedig az elején biztosra vettem, hogy a döntőbe csak mi kerülünk be, mert a sok tehetségtelen protekciós elvérzik addigra. De hiába, a tévét a szponzorok irányítják, akinek csak csillogó tehetsége van, de támogatója nincs, az eddig juthat.
A sok tévészereplés után szeretném kicsit a hasznát is élvezni a népszerűségnek és az ingyen promóciónak, ha eddig mi hoztuk a pénzt a tévének, most egy kicsi kerüljön már a mi zsebünkbe is.
Indítsunk egy közös turnét, járjuk hétvégenként az országot, és meglásd, a verseny végére már nem a győztessel lesz tele a sajtó, hanem velünk! Milliók láttak minket a képernyőn, ha csak a tíz százalékuk kíváncsi ránk élőben, már megütöttük a főnyereményt.
Egy kis kezdőlöketet kellene adni a turnénak, jobban tele lenne a bulvár velünk, ha összejönnénk igazából, mert a celebszerelem mindig hálás téma.
Egyébként nekem mindig is tetszettél, és szerintem én sem vagyok közömbös a számodra, szóval nem kell nagyon erőltetni a dolgot – legalábbis a részemről –, menni fog ez. Meglátod, imádni fogják a szerelmünket a népek, két nagyszerű énekes, közös koncertturné, szerelmes duettek sora: minden adott a sikerhez! Én az alakoskodás minden formáját megvetem, egy művész nem színlel, hanem százszázalékosan önmagát adja mindig, ezért össze is kellene költöznünk, hogy a hitelességünkön ne essen csorba.
Drága Szerelmem, már alig várom a közös munkát, ne késlekedj, az ágyamban várlak!
 
Csókollak,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ha két-három haknit és numerát sikerül összehoznod, akkor már megérte indulni a versenyen, bár neked innen már csak lefele vezet az út. De legalább mindig lesz mire visszaemlékezned.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr122396149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 22:25:52

Kívánok neked egy sikeres fellépéssorozatot Lagzi Lajcsival!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.29. 22:56:55

@21méter:

Nem az esetem, meg aztán én nem is estem ki az X-Faktorból. Még.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.29. 23:16:03

@Levéltáros:

Azt hittem, hogy a karrier ennél fontosabb számodra. Gondolj bele, szegény Csocsesznek mennyit kellett díványra dőlnie. De meg is lett az eredménye!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.30. 09:50:02

@21méter:

Múltkor láttam valamelyik tévén, hogy a Fásy Mulatót is hamisítják, van valami fiatal gyerek, aki ugyanazt csinálja, csak még gagyibb változatban, és fel is lép, mint Ádám. Na én ezt fogom lekoppintani, és szerződtetlek téged konferansziénak.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.10.30. 10:31:02

@Levéltáros:

Szerintem minőségi szórakozást nyújt a Házibuli Attilával, és mindig is szerettem volna szőkére melíroztatni a hajam.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.30. 15:49:43

@21méter:

Bulvárműveltséged és bulvárintelligenciád elképesztő. Igen, Attilára gondoltam.
süti beállítások módosítása