Egy kérésem lenne a pártatlanság és az egyenlő esélyek jegyében: hadd kapjanak már a normális bloggerek is reklámozási lehetőséget a „Motorka” ügyben! Az ugyanis nem elég, hogy megkapom a lehetőséget a Motorkás oldaldoboz nem-kirakására: ez a lehetőségem akkor is megvolt, amikor nem volt ilyen oldaldoboz. Ti létrehoztatok egy lehetőséget a Totalcar gyilkos akciójának reklámozására, minimum, hogy csináljatok egy ugyanilyet az akció ellenzői számára is.
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Elutasítás
Stílus: Közvetlen
Célcsoport: Gépház
2. Felhasználási javaslat
Van az egyensúlyi helyzet, amikor a világ nem billeg, mert a régóta egymásnak feszülő erők megpihentek, vagy éppen elfáradtak. Kényelmes és biztonságos érzés, katasztrófára minimális az esély. Ezt a szinte paradicsomi állapotot boríthatja fel egy felelőtlen kezdeményezés, amikor valaki az egyik oldal mellé áll, és erőteljesen támogatni kezdi azt. Forradalom, káosz, éhínség és világvége, hogy csak az enyhébb következményeket említsük.
Ugye, hogy senki nem akarja ezeket?!
A Totalcar akciója, a „Motorkára ne kelljen már hajtási!” cím alatt futó aláírásgyűjtés egy ilyen durva beavatkozás a világ rendjébe, amit ráadásul a Gépház felkarolt, és oldaldobozt fejlesztett a bloggerek számára, így megteremtve a lehetőséget a felhívás eljuttatására a világ nagy részéhez, a brutális következményekkel nem törődve. Motort vezethessen autós anélkül, hogy tudna motort vezetni?!
A pártatlanságra hivatkozva kérj oldaldobozt a Gépháztól a „Botorkára ne hallgass már pajtásim!” címmel, ezzel talán kiegyenlítheted az erőviszonyokat, és világunk egyensúlyban marad. Érted, egyensúly, amihez négy kerék kell!
3. A levél
Gépház,
 
Nem tudom, hová tettétek az agyatokat, amikor a Totalcar mellé álltatok ezzel a 125-ös kampánnyal. Már egy 50 cm³-es robogó is gyilkossá tud változni képzetlen kezekben, hát még egy 125-ös. Ti meg ezt reklámozzátok a bloggerek segítségével, vezethessen olyan is egy gyilkoló gépet, aki életében nem ült még kétkeréken.
Egy kérésem lenne a pártatlanság és az egyenlő esélyek jegyében: hadd kapjanak már a normális bloggerek is reklámozási lehetőséget a „Motorka” ügyben! Az ugyanis nem elég, hogy megkapom a lehetőséget a Motorkás oldaldoboz nem-kirakására: ez a lehetőségem akkor is megvolt, amikor nem volt ilyen oldaldoboz. Ti létrehoztatok egy lehetőséget a Totalcar gyilkos akciójának reklámozására, minimum, hogy csináljatok egy ugyanilyet az akció ellenzői számára is.
Kész megoldásom is van számotokra, ha minden kreatív puskaport ellőttetek már a Motorka dobozra: legyen az ellen-reklámdoboz címe ez: „Botorkára ne hallgass már pajtásim!”. Valami grafikát dobjatok hozzá, például két tizenéves B kategóriás jogsival rendelkező gyerek fekszik az úton vérbe fagyva, mellettük zokog a családjuk, a kép szélén meg látszanak azon gyalogosok hullái, akiket a haláluk előtt elgázoltak. Vagy ilyesmi.
Köszi a segítséget, és remélem értitek, hogy nem kötözködni akarok, hanem a pártatlan szolgáltatói hozzáállást várom el a szolgáltatómtól!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Reméljük, hogy nem küldenek rád egy motoros bérgyilkost.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr712584654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.01.19. 10:09:08

hibátlan, lájkolom.

Az jutott eszembe, lehessen szabadon mindenféle mit ne tegyél/tegyél mozgalmi dobozt hegeszteni.

Például már önmagában milyen tartalmas üzenet lenne, ha kirakhatnám a blogomon a "ne olvasd a picapica.blog.hu blogot"

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.19. 10:13:31

@vészmadár (pica pica):

Jó ötlet, de én még nagyobb szabadságot szeretnék: én szerkeszteném az Index címplapot, és akkor nem kéne doboz meg semmi ilyesmi, egyszerűen leírnám, ki mit tegyen/ne tegyen, és mindenki olvashatná (kötelezően!).

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.01.19. 11:17:02

aki egyetért a levéltári mozgalommal, jelenítse meg az alábbi html-kóddal a szöveget:

<h1 style="text-align: center; ">&nbsp;&quot;Botorkára ne hallgass már, pajtásim!&quot;</h1>
<p>&nbsp;</p>
<p style="text-align: center; "><a href="http://leveltar.blog.hu/2011/01/19/botorkara_ne_hallgass_mar_pajtasim">leveltar.blog.hu</a></p>

RomBold! (törölt) 2011.01.19. 17:32:27

Egyensúlyhoz nem kell négy kerék.

De!
Abban egyetértek veletek, hogy lükeség ez a totalcaros kezdeményezés.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.01.19. 19:32:30

@RomBold!:

Csak az én lelki egyensúlyomhoz kellett a négykerekes mondás :)
süti beállítások módosítása