Iktatószám: tizennégy

1. Kategorizálás
Kategória: Közösségi
Alkategória: Esemény
Stílus: Negédes
Célcsoport: Volt osztálytársak
2. Felhasználási javaslat
Sok-sok év eltelt már azóta, hogy kirepültél az egészségügyi szakközépiskolából, ideje egy osztálytalálkozó megszervezésének. Rád hárul a feladat, hiszen már az iskolában is tyúkanyónak szólítottak, és nemcsak az alakod miatt. A találkozó apropóját az adja, hogy végre neked is sikerült férjhez menned, megszületett az első gyereked, még válás előtt vagy, így lehet dicsekedni és tanácsokat osztogatni a többieknek.
3. A levél
Kedveskéim,
 
Rég volt, tán igaz sem volt. Már jó ideje nem koptatjuk együtt az iskolapadot. Sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy mi érettnek lettünk nyilvánítva, ahogy azt <egy tanár, ennyi csak megmaradt> szokta volt mondani.
Biztosan ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy kivel mi történt, mi a helyzet a szerelemmel, a családdal, és egyébként is: hogy vagytok?
Ezennel osztálytalálkozót hirdetek <dátum>, <helyszínen>.
Fényképeket (akkorit rólunk, mostanit a gyerkőcökről), tárgyi emlékeket hozzatok, és ha megengedtek egy praktikus tanácsot: a kép hátuljára írjátok fel ceruzával a neveteket, hogy a nagy nézegetésben egyszerűen visszajuthassanak a gazdáikhoz.
Férjet (is) hozzatok, én is a párommal megyek, nem tudom otthon hagyni, féltékeny szegénykém ;-)
 
Pusszancs,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Az osztálytalálkozó létrejön. Szervezőzseniként az első fél óra alatt begyűjthetsz sok elismerést és irigy pillantást, de ez csak másodlagos eredmény, a lényeg, hogy végre kiderül, neked volt igazad, amikor mindig azt mondtad, hogy te hosszútávra tervezel.
Osztálytársaid nagy része már elvált, néhányan nem is egyszer. Te még az első férjet fogyasztod, aki valami különös ok miatt nagyon ragaszkodik hozzád. Alázhatod, dicsérheted, ő a tied, és ezt mindenki látja. Társaid szeméről annyi év után végre lehull a hályog, rájönnek, hogy a te taktikád volt az igazi, most már egyáltalán nem gáz, hogy 18 évesen még nem csókolóztál. A férjválasztási stratégia sem volt elhibázott, ha olyat emelsz magad mellé, akinek másnál nincs esélye, az a sírig kitart melletted.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr651603274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása