Iktatószám: huszonnégy

1. Kategorizálás
Kategória: Baráti
Alkategória: Tudományos
Stílus: Okoskodó, vicces
Célcsoport: Barátok, kollégák
2. Felhasználási javaslat
Az első leveled megtette a magáét, néhány elismerő megjegyzést begyűjtöttél a büfében, egyszer már majdnem a véleményedet is kikérte az egyik kollégád. Kezdesz kompetens lenni.
Meleg a vas, ütni kell, itt az újabb levél, amit kiküldve az előző körnek ismét közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy zseniként elismerjenek. Most a humoros oldaladat is megvillantod, nem vagy te egy száraz szobatudós. A poénokat jelölni kell a szövegben, mert így könnyebben tudsz hivatkozni rájuk, és ha innen viszed a humoros leveleket, akkor a jelek a barátaidnak sem árthatnak.
3. A levél
Kedves Barátaim,
 
A nagy hajtásban ismét szusszanjunk egyet, merítsünk energiát a hobbijainkból. Én most egy kicsit ráérek, mert az előző levelemben említett egyesítő elméletekhez csatlakozó felfedezésemet elküldtem Hawking professzornak, és hát Stephen kicsit lassan gépeli a választ, hehe.
Egy paradoxont vizsgálok mostanában, és az ötleteiteket szívesen fogadom a feloldásához.
Feltételezem, hogy a következő évtizedek sztártudománya a genetika lesz, és nemsokára a kívánt embert úgy állítják elő, ahogyan egy koktélt. Keverve, nem rázva :).
A hadiipar az egyik elsőszámú felhasználója lesz a nemesítésnek, a tökéletes katona minden pénzt megér. Na mármost: ép testben ép lélek, tehát a tökéletes katona erkölcsös és lelkiismeretes lesz – köszönhetően a tökéletes testének –, ergo katonának teljesen alkalmatlan.
Szerintetek? Amíg ezen rágódtok, én a kvantumelektrodinamika nem kevéssé izgalmas kérdéseit vitatom meg Stephen kollégámmal.
 
Üdvözlettel,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Életedben először előfordul, hogy egy barátod/munkatársad szembedicsér, egy poént felemlegetve a leveledből. Ne kapj vérszemet, a rátok jellemző színvonalból kitűnni nem nagy eredmény, de mutatja az utat, néhány levél után akár baráti társaságot is válthatsz, elhagyhatod a mostani unalmas, sótlan csapatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr311624205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása