Iktatószám: harminckettő

1. Kategorizálás
Kategória: Szerelmes
Alkategória: Magyarázat
Stílus: Felháborodott, szomorú
Célcsoport: Szerető, feleség
2. Felhasználási javaslat
Akkor küldd ezt a levelet, ha feleséged és szeretőd is van, megcsaltad őket egy harmadikkal, és lebuktál. Egy jó magyarázat aranyat ér, és attól igazán jó egy magyarázat, hogy egy is elég belőle. Ez a levél ilyen, a feleségnek és a szeretőnek is megfelel, ráadásul a műveltségedet fitogtatva te kerülsz rögtön a nyerő helyzetbe.
A kisszeretőt (is) tartsd meg bátran, és egy levéllel kiengesztelheted, mert most kevesebb lesz az időd rá.
Egyébként gratulálok, bírod a strapát?
3. A levél
Drágám,
 
Kicsit furcsán érzem most magam, magyarázkodnom kell, pedig semmit nem csináltam. De amit a fejemhez vágtál tegnap, azt nem hagyhatom szó nélkül, még ha ez megalázó is számomra, ezért pár gondolatot engedj meg nekem, miért is nevetséges a gyanúsítgatásod.
Pro primo: Tudod, hogy a munkám miatt elengedhetetlen, hogy kapcsolatépítés miatt akár váratlanul is eltűnjek két-három napra. Ez eddig is így volt, ezután is így lesz, ez egy ilyen szakma. A pénz meg nem a csapból folyik, keményen meg kell dolgozni érte.
Pro secundo: Nevetséges, hogy rögtön gyanúsítgatsz, ha egy meetingen a résztvevők között van egy csinos lány. És ha kétfős egy meeting, akkor annak is megvan a szakmai oka, hidd el. Komoly üzleti kapcsolatot nem lehet tömegben építeni.
Pro tercio: Hol marad nekem energiám egy másik nőre? Számomra Te vagy a legtökéletesebb nő a világon, de mégsem tudok rád időt fordítani, kivesz mindent belőlem ez a munka. Másik nő? Nevetséges, még klónozva se menne.
Pro quatro: Drágám, szeretlek.
Pro quinto: Ha a pletykáknak jobban hiszel, mint nekem, akkor tényleg nagy a probléma. Én egy olyan nőbe szerettem bele, aki a világgal is szembeszállt volna értem, és hiszem, hogy Neked még mindig én vagyok az első.
Nem várok bocsánatkérést, csak egy kis megértést. Ugye szeretsz?
 
Csókollak,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Alapvetően nincs hiba, jól tudsz párt választani. Mindkét partnered megbocsát neked, bár a tökéletes magyarázat ellenére tudják, hogy félreléptél. De alapszabály, hogy akkor is tagadni kell, ha egyértelmű a helyzet, tehát ha később egy veszekedés során a fejedhez vágják, hogy megcsaltad őket, soha ne ismerd be!
A kisszeretőt pár hónap után építsd le, egyszerre három féltékeny partnernek szóló levél nincs a Levéltárban. Inkább pörgesd ezt a pozíciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr831638374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.05. 17:38:57

Komolyan mondom, kevés frappánsabb blogot olvastam eddig, mint a Levéltárt! Remélem még bőven kitart a merítés a levelekből.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.05. 19:29:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megtisztelő, köszi. Majd akkor fogok igazán elszállni a dicséretektől, ha lesz még egy olvasóm :)
Egyébként már készen van pár újabb levél, és az ötleted nyomán gyakorlatilag végtelen levelet fogok írni, a válaszlevelek nagyon mozgatják a fantáziámat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.05. 21:16:50

@Levéltáros: Örülök ha ötletet adtam! Mellesleg, olvasód rajtam kívül is biztos nem egy van, csak nekem ilyen nagy a szám. :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.05. 21:24:19

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na, pont most készültem el a gyerek válaszával anyukának, pár nap múlva olvasható, ha még emlékszel az ötletedre.
Mellesleg, olvasóm tényleg van, ez egy részlet az egyik publikálatlan levélből: "Blogot írsz, szerinted egészen szórakoztatót, és már belefáradtál abba, hogy naponta 3-4 különböző IP címről kell belépned azért, hogy legalább az ötös látogatószámot elérd."
Azért javul, de a lényeg, hogy engem szórakoztasson.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.06. 01:21:02

@Levéltáros: Remek! :)
Ezt a levelet pedig feltétlenül publikáld. :) Amúgy azt hiszem, azt a gépet, amiről kilövöd a posztot, nem számítja bele, de lehet rosszul.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.06. 13:49:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Beleszámít ez mindent, a PI-n nagyon jól látszik. Amikor sokat kattintgattam, mert átvariáltam az egészet, akkor elképesztő oldalletöltéseket produkált a statisztika. Majd írok egy levelet a blog.hu-nak erről :)
süti beállítások módosítása