1. Kategorizálás

Kategória: Családi
Alkategória: Felelősségre vonás
Stílus: Durva, szókimondó, 18-as karika
Célcsoport: Anyád
2. Felhasználási javaslat
Anyád lelépett egy nála fiatalabb férfival, hirtelen, szívfájdalom nélkül. Nem baj, gondoltátok apáddal, eljött a szabadság ideje. Ő hamar összejött egy volt osztálytársnőjével, azóta is boldogan turbékolnak, téged pedig senki sem baszogat a tanulással, vizsgákra való felkészüléssel. Élheted a laza egyetemista életét. Anyád azonban SMS-ben újra jelentkezett, mert a pasija kirúgta, miután a pénzét elverte, és egyedül maradt egy messzi országban. Te vagy az egyetlen reménye, nagyon várja a segítségedet.
Megkapja, ezt küldd neki.
3. A levél
Kurva Anyám,
 
Tudtam, hogy eljön ez a pillanat, vártam nagyon. Kiszámítható vagy, ócska és idejétmúlt, mint egy rossz szappanopera. Mit gondolsz, azok után, ahogy Apával és velem elbántál, még segítek?
Ha belegondolok, mennyi időt elvesztegettem rád! A születésem után hagytam, hogy szoptass, pelenkázz és etess, gügyögtem neked, játszottam a bárgyú játékaidat. Az első lépéseimet is miattad tettem meg, istenem, az első szavam az volt, hogy anyu! Az óvodai beszoktatás, az iskola, az együtt tanulások, majd a felvételi a gimibe. A lányok, akiket szorongva mutattam be neked, mert hozzád mértem mindet, és te mindegyiknél jobb voltál. Feláldoztam az ifjúságomat miattad, te meg egy rohadt szó nélkül leléptél, egy levéllel elintézted az egész búcsút. Ha csak egyetlen életre szóló lelki sérüléssel megúsztam ezt az egészet, akkor szerencsés vagyok.
De beszéljünk inkább rólad egy kicsit. Lelépett, kihasznált, kifosztott? Megérte, mi? Remélem, hogy azért küldtél SMS-t, mert hívásra már nem maradt pénzed. Szívből sajnálom.
 
Soha ne lássalak, neked nincs fiad
4. A levél hatása
A családegyesítő programba nem érdemes belevágnotok, ez már egy helyrehozhatatlan kapcsolat, ami sajnos újra is termelődik. Tedd el az anyádnak írott leveledet, és amikor 20 év házasság után lelépsz egy fiatal lánnyal, elhagyva a feleségedet és a fiadat, olvasgasd, mielőtt visszakönyörögnéd magad hozzájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr991650138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása