1. Kategorizálás

Kategória: Baráti
Alkategória: Rendreutasítás
Stílus: Durva
Célcsoport: Aki tönkretette a szilveszteri bulidat
2. Felhasználási javaslat
Ritka jó éved volt a 2009-es, amihez fogtál, az mind sikerült: új állás, gólkirályság a kispályás kerületi bajnokságban, és az év végére még egy új szerelem is összejött. Ünnepelni támadt kedved, ezért hatalmas szilveszteri partit szerveztél össze, meghívtál mindenkit, sőt. Az egyik kollégád ugyanis jelentkezett nálad egy szánalmas levéllel, amiből látszott, hogy a srác született vesztes, de te ebben az engedékeny, ünnepi hangulatban még ezt a hulladékot is meginvitáltad a bulidra. Nem kellett volna, éjfélkor egy bűzbombát dobott a koccintók közé, és levágott egy szónoklatot, hogy mindenki rohadjon meg, mert őt senki nem szereti. Ez igaz, de a viselkedése akkor sem elfogadható, ezért most ezzel a levéllel helyre teszed a kis fasztakarcsot.
3. A levél
<Aki tönkretette a szilveszteri bulidat>, te szánalmas!
 
Egyszer az életedben megkönyörült rajtad valaki, és így hálálod meg? Mit képzelsz magadról, ki vagy te, hogy az én bulimat így tönkreteszed? Te szarcézár, egyetlen esélyt kaptál tőlem, a normális emberek közé engedtelek, te meg egy pillanat alatt megvillantottad, ki is vagy: egy büdös disznó, a hülyék hulladéka.
Beteg dolog, amit tettél a bűzbombával, és engem csak az vigasztal, hogy erről már mindenki tud. Ment a kamera egész éjjel, felvettük a szónoklatod, meg ahogy elsírod magad utána. Ez most a legnézettebb videó a youtube-on, a linket elküldtem mindenhová, munkahely, család, iwiw, barátok. Ja nem, a barátaidnak nem tudtam elküldeni, mert azok nincsenek.
Elmondom, mi lesz ezután: ha meglátsz az utcán, átmész a másik oldalra. Ha egy szobába bemegyek, kimész azonnal. Ha levegőt veszek, te víz alá buksz. Egyszóval kerülsz, mint a tüzet. Ha nem, véged.
 
Ne kerülj a szemem elé,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Önbizalom erősítésnek nem rossz ez a levél, utána komoly tényezőnek érzed magad hetekig. Megadtad neki, keményen, vastagon. Ez a megmondás annyira bejön neked, hogy mindenkinek megmondasz ezután mindent, és a sikeres menősrácból hamarosan unalmas szájhős leszel, akit mindenki kerül. Pár év múlva te dobod a bűzbombát?

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr631664106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása