1. Kategorizálás

Kategória: Reklám
Alkategória: Névtelen
Stílus: Őszinte
Célcsoport: Társkereső oldalak
2. Felhasználási javaslat
Már megint a nyamvadt blogodat akarod népszerűsíteni, mert a zseniális kampányaid nem hozták meg az áttörést, nem lettél maintstream blog. Alig olvasnak néhányan, gyakorlatilag csak a családtagok, ők is csak szánalomból. Még mindig hiszel benne, hogy a blogod szórakoztató és értékes, ezért egy új népszerűsítő akciót indítasz. Ehhez némi segítséget adunk, először a tudományos hátteret, utána a konkrét levelet.
Tudnivalók a társkereső oldalakról (csak hagyományos kapcsolatok, nő férfit és férfi nőt keres, tartósra):
  • A nők jobb és hosszabb leírást adnak, és több visszajelzést kapnak (100 megtekintés után 3-6 üzenet, a férfiaknál ez csak 0-2).
  • A férfiak azt hiszik, hogy az a frappáns, ha „semmit nem írok ide, mert nincs értelme, keress meg, és meglátod”, a nők ezzel szemben az első mondatban leírják a lényeget, célratörően „gyerekemet egyedül nevelem”, és a bemutatkozásuk általában hosszabb, részletesebb.
  • Fénykép nélkül sokkal kevesebben nézik meg a bemutatkozást.
  • A helyesírásról eldönthető az iskolázottság és az igényesség, ha az olvasó iskolázott és igényes.
Ha tehát a blogodat társkereső oldalon akarod népszerűsíteni, akkor legyél nő, fényképet is rakj ki a hirdetésed mellé, és csak őszintén, helyesen írva, elvégre entellektüel blogod van. Itt a levél hozzá.
3. A levél
Sziasztok fiúk és férfiak!
 
Eddig a szellemnek éltem (lásd a blogomat: <blogod>, most a test következik, ezért ismerkednék. A külső nem számít, de a belbecs minden. Intellektuális társat keresek, és csak akkor írj, ha a <blogod> tetszik, mert ez vagyok én, és nem változom. Nem alkalmi kapcsolatra vágyom, hanem hosszú távú társra, kalandorok kíméljenek.
 
Igyekszem minden üzenetre válaszolni, szia!
4. A levél hatása
Fényképfüggő a látogatottság növekedésed, de ha csinos vagy (vagy csinos nőnek hazudod magad), akkor a szánalmas tízegynéhány látogatószámod akár több százasra is duzzadhat. Ami a jó a módszerben, hogy nem egyszeri a hatás, csak a hirdetésedet időnként aktualizálnod kell, hogy a frissítési dátum alapján készülő listákon előre kerülj.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr411716041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása