Levéltáros 2010.04.09. 10:01

100

Semmi öntömjénezés vagy ünneplés, ez is csak egy tökéletes poszt, mint az előző kilencvenkilenc.

 
Ezek lennénk mi, a világ irányítói. A pápa, az angol királynő, az orosz cár, a Kentucky Fried Chickenes ezredes, és a Levéltáros, inkognitóban*.
A téma nagy fontosságú és mélytitkos. Azért közölhetjük mégis ezen a blogon, mert különleges eszközökkel a blog olvasottságát a nulla közelében tartjuk, nem szivárog ki innen semmi sem.
Sok összeesküvés-elmélet született már a világot irányító rejtélyes erőkről, a szabadkőművesekről, a zsidókról, az úfókról vagy éppen a rózsakeresztesekről. Mind csak zavaros elmélet, ellenben ez itt egy rendes összeesküvés.
Stresszes és magányos állás a mienk, de a hatalom nem a gyengéknek való. Hibázni nem lehet, mert könnyen összeomlik a rendszer, és a legnagyobb titokban kell működnünk, hogy azok, akik magukat a világ irányítójának gondolják (a szabadkőművesek, a zsidók, az ufók és a rózsakeresztesek), nehogy észrevegyék a finom szálakat, amikkel őket mozgatjuk. Elismerés pedig nincs, és a karrierünk sem ívelhet már feljebb.
Hát így, a részletek a Híradókban.
 
* Loptuk az ötletet az Elbaltázott nászéjszakából, csak ott nem tudták, hogy tényleg igaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr891862915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.04.09. 14:14:11

Nagyon szép! Öröm volt nézni az első százat, és várom a következő ugyanennyit!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 14:23:55

@vészmadár (pica pica): Dublőröm a gyerek. Annyira inkognítóban vagyok, hogy az inkognítóm is egy álca.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.04.09. 14:25:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szóval kétszáznál legyen vége? Na így gondolkodik egy rendes műszerész, örülök, hogy hozzásegítettél :)
süti beállítások módosítása