És hogy mindez a beteg lelkednek megfelelően történjen, az első békéltető tárgyalás kihelyezését kértem a Fővárosi Nagycirkuszba, a bohócolimpiára.
1. Kategorizálás
Kategória: Családi
Alkategória: Elutasítás
Stílus: Feldobott
Célcsoport: Férjed
2. Felhasználási javaslat
A halál mindig szomorú, de anyád elvesztése – és legfőképp a temetése – nagyon megviselt. A részvétnyilvánításokat fogadva felrobbansz a méregtől, mert minden kondoleáló könnyezik ugyan, de a röhögéstől, és megjegyzi, hogy hallott a temetésről, „érdekes” volt.
Zsugori férjed kiválasztotta azt a bevezető áron kínált kísérleti temetést, ahol a vidámságot és a gyászt próbálta ötvözni egy temetkezési vállalat, a világi búcsúztatást pedig egy bohócnak öltözött ember végezte folyamatosan viccelve. Ez volt az utolsó szög a házasságotok koporsójába, eldöntötted, hogy elválsz.
Szomorúan segítünk, mert ez rossz reklám nekünk, nem hívnak minket legközelebb külső munkára a mókás krumpliorrunkban.
3. A levél
Trágya férjem,
 
Nem bírtál magaddal, ugye? Anyukába még a halála után is belerúgtál, pedig amikor a temetés megszervezését magadra vállaltad, azt hittem, hogy talán befejezted az ellene folytatott hadjáratot. De nem, inkább rátettél még egy lapáttal, a temetésből bohóctréfát csináltál, meggyalázva Anyukát, a családot és legfőképpen engem. Ha te így, akkor én úgy.
Elhagylak, elválok, kirúglak, lelépek, házasságot bontok, válópert indítok, végre boldog leszek.
Boldog, mert Anyuka végrendeletében mindent kizárólag rám hagyott, téged kizárt az örökségből. Nem vagyok kapzsi, de ez a két budai ingatlan nem biztosítja számomra a gondtalan életet, ezért feleségtartást is kérek a bíróságtól a bontóperünk során. Nem sok pénz ez, csupán a jövedelmed egyharmada, ami az elvesztett tíz évemért cserébe kifejezetten jó árnak számít.
És hogy mindez a beteg lelkednek megfelelően történjen, az első békéltető tárgyalás kihelyezését kértem a Fővárosi Nagycirkuszba, a bohócolimpiára.
Ne bánkódj, találsz majd biztos még nőt magadnak, hiszen mindig „van másik”.
 
Zokogj, rohadj,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Ez azon ritka leveleink egyike, ahol a felhasználási javaslat és a levél hatása szinkronban van egymással. Mi is meglepődünk, de tény, ha ezt elküldöd, tényleg elválsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr961915341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása