Mindent hasznosítunk, mert mindenünk hasznos.
Az álszerénység a tehetségtelenek menedéke.
Kérdés: Úgy tűnik, ti már kerestetek pénzt a blogotokkal. Megéltek belőle?
Válasz: Igen.
Rögtön megjegyezzük, hogy nem elég a pénzt megkeresni, azt be is kell fektetni, gondozni, szeretgetni, mert a törődést meghálálja, és szaporodik.
Mi az első komolyabb keresetünket (nem hoztunk le egy durván kompromittáló levelet egy ismert személyről) rögtön befektettük, csupán egy szolid hétvégi ünnep költségeit csippentettük le belőle, mert az első pénznek örülni kell, jobban megy utána a munka.
A portfóliónkat diverzifikáltuk, mert entellektüelek és hosszútávon gondolkodók vagyunk, nem valami legalja erőszakosak, akik elgépeznek mindent rögtön:
  • 25% részvényben
  • 25% forintban
  • 25% euróban
  • 25% aranyban
  • 25% műkincsekben
Itt már látszik is a hatalmas pénzügyi tapasztalatunk és rátermettségünk, mert 100%-ból sikerült 5*25%-ot csinálni. Megkerestünk egy jó nevű pénzügyi tanácsadót, kutakodtunk a múltjában, és ismét nem hoztunk nyilvánosságra egy levelet.
Természetesen minden bevételünket mindig legalizáljuk, és a Levéltár működését folyamatosan fenntartjuk, hogy az APEH-nak ne adjunk okot a kötözködésre. Illegális bevándorlókkal íratjuk a közepes színvonalú leveleinket, mert a nagy népszerűség sem szerencsés, jobb szürkén meghúzódva, tisztes üzletemberként szerepelni a közéletben. Valamint minden hivatalban lévő APEH-elnökről van egy levelünk, szintén nem leközölve.
A fentiekből látszik, hogy pénzt keresni könnyű, ha van megfelelő üzleti modell. Fenntartani a folyamatos fejlődést, mindig új forrásokat keresni, és a megszerzett pénzügyi alapokat megfelelően fialtatni, na az a kihívás.
Mi a fentiek szerint végezzük a dolgunkat, és teszünk róla, hogy rólunk senkinek ne legyen levele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr902016656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.05.27. 13:51:05

Lehet, hogy csak elkerülte valami a figyelmemet, de mit jelent az, hogy hurkalevél? Elolvastam az előzőeket is, de nem jöttem rá.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.05.27. 16:10:15

Na, megtaláltam a megfejtést az egyik hírlevélben. :D

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.27. 16:25:56

@entropic:

Hát igen, az innovációs részlegünk néha túl kreatív. De a szorgalmas olvasó kideríti az igazságot, nem semmi.
süti beállítások módosítása