Eléggé megnőtt az olvasottságom, a <blogom> bekerült a köztudatba, köszönöm nektek. Az Index is felfigyelt blogomra, és megkötöttük a szerződést a híres Sültgalamb modellt alkalmazva (egyedi megállapodás, soha senki nem látta, de most mondhatom, hogy tényleg létezik, bár a Döglöttveréb találóbb név volna).
1. Kategorizálás
Kategória: Reklám
Alkategória: Akció
Stílus: Laza
Célcsoport: Lurkerek
2. Felhasználási javaslat
Egyre csak őrlődsz az élet nagy kérdései között: népszerűsítsd tovább a nagyszerű blogod, vagy hagyd a francba az egészet? Mi megmondjuk az igazságot, Mátyás király módjára úgy, hogy mindenki jól járjon: reklámozd a blogod, indíts ragyogó interaktív kampányt az olvasottságod növelésére (nyereményjáték!), de az éves szabadságod elejére időzítsd, így ha az új olvasók (vagy a régi lurkerek) kommunikálni akarnak majd veled, nem fognak elérni.
Ha visszatérsz, láthatod a sikeres kampányod eredményét; először a blogod kiváló minőségét méltató kommenteket, majd a méltatlankodást az átverés miatt, legvégül a visszasüllyedést a tespedésbe. Nem egyszerű mutatvány ez, de mi segítünk összehozni.
3. A levél
Helló Olvasók,
 
Mostan egy kampányfelhívást láttok.
Eléggé megnőtt az olvasottságom, a <blogom> bekerült a köztudatba, köszönöm nektek. Az Index is felfigyelt blogomra, és megkötöttük a szerződést a híres Sültgalamb modellt alkalmazva (egyedi megállapodás a reklámbevételek megosztásáról, soha senki nem látta, de most mondhatom, hogy tényleg létezik, bár a Döglöttveréb találóbb név volna).
A blog nekem hobbi, ezért az extra bevételt nem akarom megtartani, inkább kisorsolom az olvasóim között. Nem nagy összeg (ha nagy lenne, megtartanám), de azért meg lehet vacsorázni belőle egy kisebb társaságnak egy Michelin-csillagos étteremben.
Szóval sorsolnék, de nem tudom, kik között. Ezért kérem, hogy egy kommentet tegyél ide a poszt után, ha részt akarsz venni a játékban, vagy csatlakozz a Facebookon a <blogod> rajongói oldalához. A kommentbe mindegy, hogy mit írsz, elég ilyesmi, hogy „Nagyszerű a blogod, mindenhol reklámozom, életem legnagyszerűbb pillanatait köszönhetem neked, köszönöm!”, vagy ehhez hasonló, a lényeg, hogy a nicked megjelenjen.
Becsületesen sorsolok, bizonyára észrevetted erkölcsi tartásom, megvesztegethetetlen kiállásomat ebben a rothadó világban. Bízz bennem, csak kommentezz!
 
Üdv,
<Aláírás>
4. A levél hatása
Nem tudjuk, de majd összeszámoljuk a kommenteket. Mi is nyomunk egyet a blogodon, jól jön egy ingyen vacsora, különösen a nyaralásunk előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr782075264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.11. 23:06:16

Nagyszerű a blogod, mindenhol reklámozom, életem legnagyszerűbb pillanatait köszönhetem neked, köszönöm!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.18. 13:54:13

Nah, itt volt az ideje. Akkor ez mégsem a létező legrosszabb világ:)

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.06.18. 23:05:51

Jó a blogod. :)

Az remélem duplán számít, hogy a saját blogomon is reklámozlak. Izgatottan várom a sorsolást.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.04. 23:23:05

@Katonai Biztonsági Hivatal:

Tied az 100000000000000000000000 forintos fődíj, gratulálok.

@vészmadár (pica pica):

Ez a világ akkor lesz jó, ha az Index.hu a Levéltár melléklete lesz. Hamarosan eljön.

@entropic:

Triplán számított a reklámod, de a KBH-nak ellenálhatatlan érvei voltak, és én élni akartam, ezért meghajoltam előttük.
süti beállítások módosítása