Kedves Olvasók,

 
Hetedik Hírlevelünket azért tesszük közzé, hogy elkerülhessük az olyan közhelyes posztokat, mint például: Szolgálati Közlemény. Ugye, hogy a hírlevél mennyivel elegánsabb? Következzen tehát szolgálati közleményünk:
A Levéltár teljes személyzete külföldi adatgyűjtő körútra indul, tanulmányozni fogjuk más országok levelezési kultúráját. A tanulmányút után tapasztalatainkat közzétesszük, portfóliónkba beemeljük a nemzetközi levelezési kultúra legprogresszívebb elemeit, és még jobb levelekkel állunk rendelkezésetekre (bár aki a meglévő levelekből nem tudja megoldani életének minden problémáját, az menthetetlen).
 
Levéltártól Levértárig, pihenés nélkül
 
A következő két hétben lesznek előre beütemezetten közzétett levelek (kicsit kevesebb, mint amit megszoktatok), de nem leszünk aktívak, a felmerülő kérdésekre nem tudunk azonnal válaszolni.
Ha csak a szokásos kommentrohammal kell számolnunk, akkor talán nem történik katasztrófa, de ha posztonként az átlagos kettő fölé emelkedik a kommentszám, már elképzelhető emberhalál is. A törzsolvasókat (igen, téged) kérem, hogy ilyen esetekben segítsenek egymásnak, és a kollektív bölcsességükkel oldják meg a legégetőbb problémákat.
A Levéltár rajongói oldalát természetesen külföldről is folyamatosan monitorozni fogjuk, és értékes ajándékokat hozunk a messzi országokból azoknak, akik csatlakoznak hozzánk.
 
Változások a Levéltár életében
Ha visszajöttünk, lesz változás, de mennyi! Addig nem.
 
Új kategóriák
Megnézzük, más országokban hogyan kategorizálnak a Levéltárak. Ha érdemes, változtatunk. De nagyobb a valószínűsége annak, hogy a világ többi Levéltára fog hozzánk idomulni, mert kategóriáink tökéletesek.
 
Levéltári pletykák, exkluzív belső hírek
Most itt nem pletykálkodunk, inkább a nemzetközi bulvársajtónak fogjuk eladni a zaftos belső híreinket, ezzel is erősítve a Levéltár pozícióját a nemzetközi piacokon.
 
Kétszer-kettő
Mai Hírlevelünk interjú rovatában rendhagyó módon egy külsőst szerepeltetünk, ugyanis a nemzetközi kapcsolatainkért a Katonai Biztonsági Hivatal egyik fedett munkatársa a felelős.
Mit szeretsz legjobban a Levéltárban?
Csak magyarul publikálunk, ezért gyakorlatilag nincsenek idegesítő nemzetközi kapcsolataink.
Milyen fejlesztéseket tervezel a Levéltárnál, hogy növekedjen az elismertsége a nagyvilágban?
Tűzfal mögé teszem, hogy a külföldön élő magyarok se tudják elérni.
 
További jó olvasást és levelezést kíván,
                A Levéltár csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://leveltar.blog.hu/api/trackback/id/tr602072738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entropic · http://e-konyv.blog.hu 2010.06.21. 11:14:48

Remek, informatív, szórakoztató hírlevél. :)

Jó adatgyűjtést!

Dolce Vita 2010.08.16. 14:46:59

ez kesz, tenyleg csak egy komment volt :)
süti beállítások módosítása